Хейли: Разбита съм. Чувствам се нищожна

Хейли Бийбър разказва, че модните ревюта са съсипали живота и самочувствието й трайно: Все още се чувствам нищожество!

Хейли Бийбър разказва, че модните ревюта са съсипали живота и самочувствието й трайно: Все още се чувствам нищожество!

Гола снимка и пуйка... на главата - звездният Ден на благодарността​, виж в галерията долу:

Галерия: Гола снимка и пуйка... на главата - звездният...

Виж всички снимки

►►► Хейли Бийбър е добре! Няма опасност за живота

Новини от модния подиум, вътрешна информация от зад кулисите и неочаквани признания от Хейли Бийбър - всичко това идва накуп!

Хейли Бийбър даде дълго и подробно интервю за американския Allure. Включително тя за първи път говори откровено за трудните си отношения с модната индустрия. Съпругата на Джъстин Бийбър продължава да гради успешна модна кариера, но, ако както най-вероянто си забелязала, тя вече не се появява на подиума, а участва само в рекламни кампании на любимите си марки. Има ли причина? И каква би могла да бъде тя?

Хейли е дефилирала десетки пъти през цялата си кариера, участвайки в ревюта на Седмицата на модата в Париж, Ню Йорк и Милано и то за брандове като Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Versace и други. Въпреки това, след като един от кастинг директорите се изказва нелицеприятно за външния й вид и представянето й, това сериозно подкопава самочувствието на Хейли и тя решава да напусне подиума.

„Имах наистина лош опит с кастинг директор, който имаше огромно влияние върху мен... Той каза нещо на моя агент, което напълно разруши самочувствието ми. Не искам повече да се чувствам зле. Защо трябва да се чувствам като нищожество, макар, че още чувам думите му и това все още ме кара да се чувствам зле!"

Кой знае, може би с течение на времето чувствата на модела ще се променят и все пак ще видим как отново ще изгрее звездата й на модния подиум.