Хейли Бийбър: Социалните мрежи са токсично гнездо

Съпругата на Джъстин Бийбър проговори за своите драми и фалшиви битки с певицата Селена Гомес.

Съпругата на Джъстин Бийбър проговори за своите драми и фалшиви битки с певицата Селена Гомес.

►►► Селена Гомес за Хейли: Спрете да я унижавате

15 пъти, когато косата на Селена Гомес е изглеждала ослепително: виж снимки на прическите ѝ в галерията долу

Галерия: 15 пъти, когато косата на Селена Гомес е...

Виж всички снимки

През октомври Селена Гомес представи на своите фенове новата си балада, свързана с нещастната любов и по-конкретно с бившата ѝ половинка Джъстин Бийбър. Малко след излизането на Lose You To Love Me, настоящата съпруга на певеца публикува история в своя профил в Instagram с песента I'll Kill You на Summer Walker. Феновете на Селена счетоха този акт за вид предупреждение от страна на Хейли Бийбър и заляха социалните мрежи с коментарите си, създавайки изкуствена война между двете дами.

Хейли Бийбър даде специално интервю за списание Vogue, в което споделя за настоящите си отношения със Селена и за цялата драма, която се разигра помежду им.

"Смятам, че социалните мрежи са токсично гнездо, в което хората създават фалшиви драми между жените, опитвайки се да ги противопоставят. Това трябва да се промени и да спре", коментира моделът.

"Трябва да се създадат платформи, в които хората да дадат гласност на проблема с фалшивите новини. Нека не даваме на останалите причини да създават драма. Не бива да бъдем груби едни към други", добавя Хейли.

Това не е първият път, в който моделът споделя недоволството си от комуникацията в социалните мрежи. Преди време Хейли обяви, че хейтърите са повлияли сериозно на отношенията ѝ с Джъстин.