Хейли Бийбър претърпя сърдечна операция

"Бях много изплашена, но вече всичко е наред!"

"Бях много изплашена, но вече всичко е наред!"

►► Хейли Бийбър е добре! Няма опасност за живота

След като западни медии съобщиха за сериозните здравословни проблеми на Хейли Бийбър, звездата изчезна от медийното пространство за известно време. Ето, че причината е била доста сериозна!

Хейли публикува ново видео в YouTube канала си, в което разказа, че е претърпяла сърдечна операция, след като е била хоспитализирана по спешност със симптоми на лек инсулт.

Бийбър разказа цялата история около проблема: "Закусвах със съпруга си в четвъртък сутринта и започна да ми става зле. Симптомите ми наподобяваха инсулт. Откараха ме в болницата и лекарите откриха, че в мозъка ми се е образувал малък кръвен съсирек, което причинява лека липса на кислород. Това определено беше най-страшният момент в живота ми".

Снимка: стоп кадър от видеото

Моделът претърпява сърдечна операция, за да се отстрани проблем (дупка в предсърдната преграда, през която се изпомпва кръвта; отвореният овал може да доведе до инсулт, инфаркт на миокарда и мозъчни заболявания, което е изпитала и самата Хейли). Според лекарите това може да е била причината за микроинсулта.

Хейли уверява във видеото, че всичко вече е минало, операцията е преминала гладко и тя успешно се е възстановила: "Чувствам се много облекчена, че успяхме да разберем всичко и да решим този проблем. Мога да оставя след себе си тази ужасна ситуация и просто да живея живота си".

Звездата добави, че през цялата тази ситуация семейството й и съпругът й са я подкрепяли много. Радваме се, че вече всичко е наред и че Хейли изглежда наистина напълно възстановена. Първата поява на Бийбър в медийното пространство няколко седмици след хоспитализацията беше на фестивала Coachella и музикалните награди "Грами".

Виж цялото видео тук: