HBO Max с анимационен сериал за принц Джордж

HBO Max пуска анимационен сериал за принц Джордж и Кралското семейство.

HBO Max пуска анимационен сериал за принц Джордж и Кралското семейство.

20 пъти, в които принц Джордж и принцеса Шарлот разтопиха сърцата ни, виж в галерията по-долу:

Галерия: 20 пъти, в които принц Джордж и принцеса...

Виж всички снимки

►►► Приключенията на принц Джордж и принцеса Шарлот

На път сме да станем свидетели на абсолютен прецедент!

HBO Max пуска анимационен сериал, базиран на историята на принц Джордж, вдъхновен от американския писател и продуцент Гари Джанети, чийто профил в Instagram е известен с колажите, които прави за кралското семейство и в частност, шегувайки се с принц Джордж.

„Радвам се, че работя за HBO Max и мога да разкажа историята за семейство, което безмилостно се бори за трона“, казва Джанети в свое изявление.

Що се отнася до останалите членове на кралското семейство Орландо Блум ще озвучава персонажът на принц Хари, Кондола Рашад ще чуем като Меган Маркъл, Люси Пънч ще проговори като Кейт Мидълтън, принц Уилям ще бъде представен от Айвън Реон, а Елизабет II от Франсис де ла Тур.

„Радваме се, че можем да представим света, създаден от Гари в HBO Max, където нашите зрители могат да разберат, че Джордж може да бъде забавен, шокиращ и невероятно сладък“, казва Сара Обри, ръководител на оригиналното съдържание на HBO.

Според западните медии сериалът ще бъде „саркастичен, сатиричен поглед върху живота на принц Джордж от Кеймбридж, най-малкият наследник на британския трон, и през какви изпитания преминава, за да бъде кралско дете“.

Датата на появата на първата серия още не е известна, но сме убедени, че вече не само ние чакаме с нетърпение това събитие!