Хари и Уилям са напълно отчуждени един от друг?

Принц Уилям не искал да кани Хари на откриването на статуята на принцеса Даяна.

Принц Уилям не искал да кани Хари на откриването на статуята на принцеса Даяна.

Гениалните модни трикове на кралското семейство - в галерията долу

Галерия: Гениалните модни трикове на кралското семейство

Виж всички снимки

►►►Принц Уилям ядосан: Спрете снимките на "Короната"


Отдавна се говори, че отношенията между принц Уилям и принц Хари са твърде обтегнати. Мнозина смятат, че Меган Маркъл е виновна за това. Е, след скандалните интервюта със Съсексексови, принц Уилям обмисляше изобщо да прекрати общуването си тях.

Наскоро стана известно, че херцогът на Кеймбридж не е искал да покани брат си на откриването на паметника на майка им, принцеса Даяна, миналото лято. Кейт Мидълтън обаче успява да го убеди. „От началото на тази година Уилям просто беше в ада. Кейт се опита да го подкрепи и действаше като миротворец в трудната им връзка“ – каза вътрешен човек в интервю за Times. Той добавя още, че именно съпругата е убедила Уилям да покани брат си на важно събитие за семейството им.

Някои смятат, че благодарение на Кейт се поддържа поне някаква връзка между братята. „Ако не беше тя, не се знае какво щеше да се случи. Тя винаги се е опитвала да действа като посланик на мира между Хари и Уилям “ – каза вътрешния човек.Още на погребението на принц Филип Кейт Мидълтън се опита да помири братята и настояваше двамата да поговорят. „Въпреки интервюто пред Опра, в което обвиниха Кейт, че е разплакала Меган, докато пробвала рокля на шаферка и не я подкрепяла, тя решително се издигна над всичко“, каза тогава кралският биограф пред списание Stella.