Хайде на домашните секс играчки!

Скъпият вибратор не единствената ти опция.

 
 

Не е необходимо да похарчиш тонове пари за модерен вибратор. (Не че имаме нещо против вибраторите.)

Но ако си малко по-изобретателна, ще видиш, че предметите, които могат да ти доставят оргазмично удоволствие са на една ръка разстояние. Изпробвай „домашните“ секс играчки, които ти предлагаме по-долу и ще се увериш.

Когато си доставяш удоволствие сама, трябва ти правилната секс поза. Виж коя е тя в галерията долу:

Галерия: 11 соло секс пози за жени (които обичат...

Виж всички снимки

1. Четка за коса

Ако сложиш върху дръжката (най-добре да е оребрена) на четката презерватив, веднага можеш да я използваш вместо дилдо. Условието с презерватива е задължително, защото никога не знаеш от каква точно пластмаса са направени четките (подсказваме: едва ли ще бъде подходяща за деликатната ти вагина). Следващият път, когато посетиш магазин за домашни потреби, разгледай дизайна на четките и избери този, който изглежда сякаш ще ти донесе най-голямо удоволствие.

2. Кубчета лед.

Ако ти се играе на „топло и студено“, бързо към фризера за кубчета лед! Докосвай нежно с тях зърната на гърдите си или гениталиите. Бонус: ако си с партньор, използвай леда по време на оралния секс. Разликата между студения допир на кубчетата и топлия на езика предизвиква взрив от усещания.

►►► 8 въпроса, преди да си купиш секс играчка

3. Електрическа четка за зъби

Пробвай да мастурбираш с електрическото устройство, като го държиш допряно до клитора ти. Разбира се, трябва старателно да измиеш цялата четка преди това с хладка вода и сапун. Използвай само долната част на четката, а не тази с косъмчетата.

4. Четка за прах

Вземи чиста (сериозно, няма как да намекнем повече, че прахолякът от къщата няма място до интимната ти зона) четка, най-добре направена от пера. Можеш да я използваш сама върху себе си (погали се по корема, клитора и където още ти се прииска) или върху партньора си.

5. Шпатула

Напляскването на партньора с голи ръце е отживелица! Ако си падаш по малко невинен БДСМ, помоли партньора ти да използва гумена шпатула. Мекият материал се огъва лесно и при използване на по-леки удари, няма как да те нарани.

►►► Внимание, не мастурбирай с тези предмети

6. Колан

Докато шаловът и вратовръзката се хлъзгат по кожата и понякога отвличат вниманието от същинския секс, коланът винаги седи на мястото си и е лесен за поставяне. Просто го увий около ръцете на партньора си няколко пъти или го закопчай за рамката на леглото.

7. Колие от топчета

Използвай го по време на предиграта, за да дразниш партньора си, като галиш с колието голото му тяло. Друг вариант е да използваш топчетата директно върху пениса му, но се приготви той да се зачуди какви точно ги вършиш (женските колиета обикновено не се котират като секс играчки). Бонус: преди да започнете, остави колието да посети в хладилника.

8. Възглавници

Нареди няколко възглавници една върху друга, легни върху тях и започни да се търкаш в тях. Ако това никак не работи за теб, сложи няколко възглавници под кръста си по време на секс, за да може партньорът ти да проникне по-дълбоко.

►►► Как да миеш секс играчките правилно

9. Ластик за коса

Импровизиран пръстен за пенис! Ластикът намалява притока на кръв към пениса, което удължава ерекцията и стои забавно върху мъжкото достойнство, особено ако е цветен (допълнително забавление за теб).

10. Чорапогащи

Недей да хвърляш чорапогащите с дупки все още! Вместо това ги усучи няколко пъти и ги използвай вместо превръзка за очи или белезници. Само ги изпери преди това. Освен ако ти или партньора ти нямате фетиш към мръсно бельо, дрехи и т.н. В такъв случай, ползвайте си ги мръсни на воля.

11. Пералня

Нека партньора ти да те вдигне със силните си ръце, да те сложи върху работещата в момента пералня и да те друса, друса... не, това не е изречение от треторазрядна порно книга, а реален съвет, за който със сигурност ще искаш да ни благодариш по-късно.