Хадид трие публикацията си след коментар на Гомес

Селена Гомес е разстроена, че Бела Хадид изтрива публикацията си в Instagram след като певицата я коментара

Селена Гомес е разстроена, че Бела Хадид изтрива публикацията си в Instagram след като певицата я коментара.

Стилът на супермоделите - бъди неустоимо секси като тях, виж как в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на супермоделите - бъди неустоимо секси като...

Виж всички снимки

►►► Ето как се издъни Бела Хадид

Съвсем скоро Селена Гомес започна да следва профила на Бела Хадид в Instagram, но си позволи още една „наглост“ - коментира снимка на модела, позиращ за фотосесия на Dior.

"Зашеметяваща" – пише певицата.

Въпреки доброто отношение на Гомес, моделът скоро изтрива публикацията, което много разстройва изпълнителката.

Скрийншот на този коментар става общодостъпен в Instagram от френски фен страница на певицата. Тя пише: „Това е гадно“ - като по този начин не скрива разочарованието си.

Поведението на Бела е съвсем обяснимо – изглежда, че не може да прости на Селена за връзката и с The Weeknd, с когото и тя беше обвързана. Въпреки факта, че Гомес не го е отнела от Хадид, моделът явно изразява отношението си по този начин (все пак Селена започва връзка с него, месец и половина след като се бяха разделили с Хадид, къде е женската й солидарност?)

Изглежда Селена активно се опитва да установи отношения с Бела, още повече, че отдавна не претендира за рапъра, но Хадид явно е горделива и засега не е готова да прости на певицата.

Припомняме, че в миналото двете звезди се следваха в Instagram, но след като Селена се подвизаваше известно време с рапъра, моделът спря да я следва. Селена последва примера на Хадид и така негласно си обявиха война. Защо точно сега Гомес се опитва да установи връзка с Бела? Не е много ясно.

Феновете, от своя страна, нападат Хадид: „Беше толкова груба към Селена! Мисля, че добротата не е в нейната природа.“