Гъвкава и с финес: улови точния кадър!

Да, ти си силна, смела, усмихната, успешна и удивителна cosmo мацка, която много обича работата си, но още повече – да се забавлява и да общува с приятелки, колеги, както и да се запознава с нови хора. А едно от „хобитата“ ти е да изразяваш себе си по най-различни и атрактивни (като теб) начини, нали?!

 
 

Да, ти си силна, смела, усмихната, успешна и удивителна cosmo мацка, която много обича работата си, но още повече – да се забавлява и да общува с приятелки, колеги, както и да се запознава с нови хора. А едно от „хобитата“ ти е да изразяваш себе си по най-различни и атрактивни (като теб) начини, нали?!​

Все пак няма по-добър начин да представиш себе си в широкото виртуално пространство (където много малко от последователите и приятелите ти те познават наистина) от това да направиш страхотна снимка, улавяща конкретен момент, и да я придружиш със силен (добре издържан) текст. Рецептата? Необходими са ти две основни съставки – добър партньор и вдъхновение!

HUAWEI имат точното предложение за теб! Новите флагмани от култовата серия P, които зарадваха българските потребители от 25 януари. Готова ли си да се запознаеш с лидера в мобилната фотография HUAWEI P50 Pro и иновативния сгъваем HUAWEI P50 Pocket?!

Разказваме повече за серията, за да се убедиш, че Huawei P50 Pro и Huawei P50 Pocket не са просто телефони, а преживявания!

“От самото създаване на P серията насам постоянно правим невероятни крачки напред и разширяваме границите на мобилната фотография с всяко ново устройство. Правим това и сега със серията P50. Huawei P50 Pro открива нова ера в развитието на HUAWEI Image TМ с новото поколение HUAWEI XD Optics и XD Fusion Pro Image Engine. С тях потребителите ще правят снимки, пресъздаващи истинските цветове с невероятни детайли на изображенията. С тази серия направихме и още една крачка напред с разработването на HUAWEI P50 Pocket – сгъваем смартфон, безкомпромисен по отношение на конструкция, дизайн, камера и производителност“, коментира Дерек Ю, Президент на Централна и Източна Европа, Скандинавските държави и Канада.

Фотография от ново най-високо ниво с HUAWEI P50 Pro

HUAWEI P50 Pro продължава традициите за първокласна фотография в P серията и предлага най-мощната фотографска система на Huawei към днешна дата. Тя позволява на всеки любител да създава фотографии на професионално ниво, с качество, улавящо всеки цветови нюанс и детайл от реалността. 

Моделът въвежда първата Dual-Matrix Camera система със Super Main Camera Matrix, включваща RGB камера, монохромна камера и мултиспектърен сензор. Благодарение на технологиите True-Chroma Shot и XD Fusion Pro с нова Super Colour Filter система, True-Chroma Image Engine и Super HDR снимките, направени с HUAWEI P50 Pro, са богати на цветове и детайли и дори при ниска осветеност пресъздават максимално картината, която вижда човешкото око. Снимането на силно отдалечени обекти също вече не е проблем. HUAWEI P50 Pro разполага с перископна камера, осигуряваща до 100-кратно приближение, ултраширока камера и стабилизация. Благодарение на тях можеш да получиш ясни снимки на малки обекти или обекти, които се намират много далеч. HUAWEI P50 Pro поддържа и HUAWEI XD Optics – система, която коригира оптичното разминаване и възстановява детайлите в изображението. 

Производителност и цялостно усещане за флагман

Серията P на HUAWEI винаги се е отличавала не само с първокласна камера, но и с арт дизайн и висока производителност. HUAWEI P50 Pro идва с по-голям екран и 4360mAh батерия, 66W Wired & 55W Wireless HUAWEI SuperCharge, същевременно оставайки тънък и лек, с усещане за изключителен комфорт в ръката. Стъкленият 3D извит дисплей поддържа пълната P3 цветова гама и до 1.07 милиарда цвята. С честота на опресняване от 120Hz и 300Hz опресняване при докосване ще се радваш на гладка производителност при видео и игри. Смартфонът идва и с двойка стерео говорители, за да допълниш забавлението с обкръжаващ звук, а за подсигуряване на забавленията на открито, моделът е IP68 е сертифициран за устойчивост на прах и вода.

По отношение на дизайна HUAWEI P50 Pro използва революционния Dual-Matrix Camera Design, който прави вида му силно отличителен и дава усещане за професионализъм, още докато снимаш. Устройството се предлага в две тоналности - Cocoa Gold – какаово златно, и Golden Black - черно.

Мощност и иновации в P50 Pocket

Huawei P50 Pocket е олицетворение на иновациите в технологиите и дизайна. Той е сгъваем смартфон, с артистична визия, който не прави никакви компромиси с фотографските възможности и цялостната производителност, и функционалност.

HUAWEI P50 Pocket се сгъва симетрично, благодарение на уникален механизъм с Multi-Dimensional Linkage Lifting дизайн. Така при разгъване дисплеят остава гладък и равен, а Multi-Dimensional Hinge технологията гарантира здравина и издръжливост във времето. HUAWEI P50 Pocket е невероятно тънък, едва 15.2мм в сгънато състояние и 7.2мм в разгънато. За по-приятно и модерно изживяване - новият смартфон е "екипиран" с два екрана. Основният е 6.9-инчов гъвкав OLED екран в пропорции 21:9, пикселна гъстота 442ppi, 1.07 милиарда цвята и поддържа цветното пространство P3 за реалистично цветопредаване и кино изживяване.

Екранът върху капака дава лесен достъп до избрана информация и може да се използва за управление на музиката, справка с календара, известия, както и за правене на снимки и видеа. В България ще се предлага в нежен текстуриран бял цвят.

HUAWEI P50 Pocket идва и с мощна батерия (4,000mAh) и поддържа бързо зареждане с техлогията 40W HUAWEI SuperCharge, въпреки тънкия си и елегантен профил. С този модел дебютира и режимът Super Privacy Mode, който автоматично деактивира камерите, микрофона и геопозиционирането при затваряне.

HUAWEI P50 Pocket е част от фотографски ориентираната P серия и предлага мощна фотографска система - True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optics и HUAWEI XD Fusion Pro. На база на тях Huawei разработва Ultra Spectrum Camera Matrix, което включва 10-канален Multi-Spectrum Sensor, Ultra Spectrum Illuminator, AF Laser, 40MP True-Chroma Camera, 13MP Ultra Wide-Angle камера и 32MP Ultra Spectrum Camera. Ultra Spectrum камерата идва с мощна комбинация от хардуер и софтуер, както и тунинговане на над 2000 цвята, съобразно с начина, по който ги възприема човешкото око, за да се получи максимално естествено усещане от финалния резултат.

Благодарение на сгъваемия формат, смартфонът използва алгоритми за портретни селфита с основната камера, като използва сензора й за подобряване на изображенията дори в условия на ниска осветеност.

HUAWEI  P50 Pro и HUAWEI P50 Pocket са базирани на EMUI 12 и идват със собствения магазин за приложения на компанията – AppGallery, с вградена търсачка Petal Search, с още по-богато портфолио от глобални и локални приложения.

Успяхме да те вдъхновим, нали? Както и времето навън, което рисува красиви картини, които само чакат да ги "уловиш" (още сега!) Знаеш как.