Гуинет Полтроу продава най-скъпия оргазъм на света

Актрисата състави лист с неконвенционални секс играчки на сайта си, като сред тях влиза вибратор от 24-каратово злато.

© Getty Images

Когато говорим за Гуинет Полтроу, трябва да сме наясно, че тя не е простосмъртен човек. Носителка на „Оскар“ и една от най-красивите и неостаряващи актриси на нашето време, обича да дава съвети, точно толкова божествени, колкото е и личността й.

Галерия: Секс пози според неговата зодия

Виж всички снимки

Има си и собствено пространство – лайфстайл онлайн платформата goop.com. Там всичко, от триковете за хранене, до тези за правене на секс, са абсолютно иновативни и често шокиращи.

►►► Виж тук още трикове как да възбудиш гаджето си с вибратор.

Наскоро, Гуинет реши да изненада читателите си със списък с „нетрадиционни секс играчки“. Актрисата включи в него вибратор за G точката, контролиран от приложение за смартфон, както и вибратор за 15 000 долара, направен от 24-каратово злато.

Луксозните джаджи, включени в списъка на Полтроу показват две неща. Първо, тя е достатъчно богата, за да си ги позволи и второ – обича да подправя игричките в спалнята с нестандартни методи. В списъка ще видиш още „стартов пакет за садо-мазо“, камшик от със златна дръжка за 535 долара и „дискретна огърлица за вагина, чиито части могат да се трансформират в щипки за зърна“ (колко елегантно и практично едновременно!).

Безмислено е да критикуваме Гуинет. В крайна сметка, жената винаги изглежда безупречно. Дали скъпите секс играчки не са част от вечно младото й излъчване?