Гуинет Полтроу – на 45 или 21?

Гуинет Полтроу сподели как се подготвя за сватбата си.

„Чувствам се на 21 години“, с усмивка разказва чаровната Гуинет, която има намерение да сключи брак с любимия си Брад Фалчък – сценарист и продуцент.

Коя зодия си? Виж каква сватба ще имаш в галерията долу.

Галерия: Какво казва хороскопът ти за сватбената церемония, която...

Виж всички снимки

„Очарована съм от него – продължава да сипе суперлативи тя! Преди това никога не съм имала сватба (за бившия си съпруг Крис Мартин Гуинет се омъжва тайно, а церемонията преминава в тесен семеен кръг). И въпреки че вече съм на 45 години, се чувствам като тийнейджърка!“

►►►Има причина Гуинет да каже "да" за втори път и ето коя е тя.

Формално Гуинет и Брад още не са започнали сериозно да се подготвят за сватбата, но звездата редовно си организира един вид мозъчни атаки, заедно с близките си приятелки.

„Весело е да коментираме това с приятелките. Те ми изпращат снимки на различни модели сватбени рокли и се радват много, не по-малко от самата мен“, казва Полтроу.

Официално актрисата и приятелят й обявиха за годежа си в началото на миналия месец, а на церемонията по връчването на наградите Producers Guild Awards вниманието на журналистите беше насочено към внушителните размери на годежния пръстен на Гуинет.

Макар и двамата да са заедно вече от няколко години, те взеха решението да сключат брак едва сега. И съдейки по думите на актрисата, сватбата ще бъде грандиозна. Очакваме я.