Гуинет Полтроу: Има напрежение в семейството

Напоследък сред най-актуалните шеги в социалните мрежи е тази, че след края на пандемията голям процент от двойките в света ще подадат молби за развод и ще се разделят.

Напоследък сред най-актуалните шеги в социалните мрежи е тази, че след края на пандемията голям процент от двойките в света ще подадат молби за развод и ще се разделят, а причината за това ще бъде самоизолацията, в която се намираме в момента.

Млади и прекрасни: как изглеждат децата на звездите на възрастта на майките си, виж в галерията по-долу:

Галерия: Млади и прекрасни: как изглеждат децата на звездите...

Виж всички снимки

►►► Гуинет Полтроу показа порасналата си дъщеря

Е, явно и при звездите съществуват проблеми с изолацията, затова Полтроу решава да помогне на последователите си, като споделя личния си опит от ситуацията.

Гуинет Полтроу и нейният съпруг се допитват до специалист по интимни отношения във видеочат и разказват как да не съспипеш отношенията си и едновременно с това да поддържаш интимността в брака (връзката) си.

Гуинет и съпругът й признават, че в момента двойката им преживява стрес, тъй като обитават една къща с четирите си деца, всеки ден по цяло денонощие, но ето как успяват да поддържат баланса в тези условия.

„Имаме щастието, че имаме наистина силна връзка, но сме и в непосредствена близост с децата вкъщи... Мисля, че всички усещаме, особено децата, че има леко напрежение… Определено има напрежение в нашето семейство в момента“ – споделя актрисата.

Съветникът на семейството напътства съпрузите и всички останали двойки, които изпитват затруднения по време на карантината, да си посвещават по няколко часа на ден за своите собствени дела, без другите членове на семейството да участват по какъвто и да било начин, но и в същото време да не забравят да установяват достатъчно комуникация един с друг и с децата, защото и за тях е трудно преминаването през всичко това.

Специалистът определя, че в този момент много жени преминават в „режим на оцеляване“, защото са подложени на извънреден стрес, но когато нивото на заплаха се понижи, всичко ще отмине и единственото, което трябва да се направи в момента е:

"Просто трябва да се справиш с чувства си и да поработите върху повишаването на сексуалността... Неща като грижа за себе си и козметични процедури (дори и в домашни условия) са много важни.... Просто искаш да останаеш в пижамата си цял ден, но това съвсем не е правилно! Напротив, полагането на допълнителни грижи за себе си всъщност е правилния път към успеха“ - споделя специалистът.