Гуинет Полтроу без грим: Аз съм мъжко момиче

Гуинет Полтроу без грим: "Винаги съм била от по-мъжките момичета" Звездата споделя, че обожава усещането за "чиста кожа" на лицето и споделя тайната си за естествен свеж завършек.

Звездата споделя, че обожава усещането за "чиста кожа" на лицето и разкрива тайната си за естествен свеж завършек. 

Виж звездите, които не се притесняват да се снимат без грим:

Галерия: Звезди, които не се притесняват да се снимат...

Виж всички снимки

►►►Гуинет Полтроу възмути феновете си с гола снимка

Знаем, идеята да се покажеш без грим, понякога ти звучи зловещо. Но Гуинет Полтроу всъщност предпочита лицето си в естествения му вид, защото дълбоко в себе си тя винаги е била мъжкарана.

„Никога не съм била от страстните привърженици на грима. Никога не съм обичала да нося грим. За мен гримът означава, че съм на работа “, казва 47-годишната актриса пред PEOPLE, където се появява без грим, заедно със звезди, като Сара Полсън, Салма Хайек и Рита Уилсън.

Полтроу продължава: „Бях в училище за еднополово образование и никое от момичетата не носеше грим. Нямаше пред кого. През гимназиалния ми период така и не придобих навик да се гримирам. Според мен причината донякъде е в това, че винаги съм била по-мъжко момиче. Харесва ми да усещам кожата си чиста.“

Именно тази философия за кожата е в основата на нейния ултрауспешен лайфстайл бранд Goop. Чрез най-продаваната й линия за красота GOOPGLOW Полтроу „наистина иска да създаде чисти продукти“, които да придават младежко и жизнено излъчване.

„Можеш да използваш тези продукти, ако носиш грим - така той ще изглежда още по-добре. Но GOOPGLOW линията е наистина фантастична за хората, които искат да се погрижат за кожата си по такъв начин, че тя да изглежда естествено сияйна. Така не им се налага да носят грим", Казва тя за колекцията, която включва пилинг, серум, ексфолиант и други козметични глезотийки.