Грешките, които допускаш според порно звездите

Звездите на порното споделят своя опит и ти казват какви са най-честите грешки, които допускаш в леглото.

 
 

Звездите на порното споделят своя опит и ти казват какви са най-честите грешки, които допускаш в леглото.

►►► 5 начина да получиш секса, който искаш

Какво възбужда всяка зодия? Разбери от галерията долу:

Галерия: Какво възбужда всяка зодия

Виж всички снимки

№1: По-малко разговори, повече действие!

Не бива да питаш партньора си през цялото време как се справяш. Не си в университета, за да очакваш той да ти постави някаква оценка. Съгласни сме, че комуникацията е важна, но според Джоана Ейнджъл трябва да обърнеш внимание на действията си и на това как той реагира на тях.

№2: Никога не поемаш контрол

Всяка двойка има собствен ритъм и собствени предпочитания. Според Джулия Ан, поемането на контрола в собствени ръце може да бъде голям стимул и да накара партньора ти да се почувства по-желан и по-секси.

№3: Пренебрегваш предварителната игра

"Предварителните игри карат тялото ми да се събуди. Основната идея на този акт е влагалището да бъде влажно, за да имам по-добри сексуални взаимоотношения", споделя Джулия Ан.

Сексът не е само животински акт. Той е ухажване, флирт и нежност. Затова не бива да пренебрегваш предварителната игра, която ще ви накара да се почувствате още по-привлечени един от друг.

№4: Не обичаш тялото си и се срамуваш от него

Порно индустрията е един фарс и истинските тела не са толкова съвършени, колкото ти изглеждат. Ако се съсредоточиш върху несигурността и компексите си, няма да се насладиш на момента.

№5: Не осъществяваш визуален контакт с партньора си

Най-задоволителните сексуални отношения възникват, когато има връзка.

№6: Не искаш орална любов

Срамът и скромността не са от полза в леглото. Предложи му да опитате нещо ново и се наслади на момента. Все пак понякога не е лошо да бъдеш егоист.