Грешките, които допускаш при орален секс

Седни си! Слаб две! Познато, а?!

 
 

Седни си! Слаб две! Познато, а?!

Ето ги и десетте грешки, които допускаш при оралния секс.

Кои зодии са обсебени от секса, виж в галерията по-долу:

Галерия: Кои зодии са обсебени от секса

Виж всички снимки

►►► 6 техники, с които да засилиш оргазма му

Да си го кажем направо – оралната любов отдавна е спряла да бъде екзотичен подарък за мъжете. Все пак това е една от основните теми, които се обсъждат постоянно. Но, оказва се, че т. нар. „свирка“ се възприема от по-голямата част от жените като задължение, което трябва да се изпълнява периодично и то само защото така трябва, като забравят, че в секса няма нищо задължително.

1. Правиш го, въпреки че изобщо не ти харесва

Удоволствието идва, когато и двамата партньори се наслаждават на секса. Това е може би единственото надеждно правило, което трябва винаги да се спазва. Ако не искаш да му доставиш удоволствие с ръка - това е твое право и избор, и не е нужно да се поддаваш на каквито и да било провокации.

2. Опитваш се да го поемеш целия

Сериозно ли?! Никой не може да го направи. А и честно казано: това е напълно ненужно. Пенисът няма вградено измервателно устройство и не се интересува колко дълбоко се намира в устата ти.

3. Винаги го правиш на колене

Да, точно така го правят във филмите. Порно актрисите бутат партньора си на стол, леко се разкрачват и бавно се спускат, покланяйки глава. Първо, това е неудобно: както за коленете, така и за врата. Второ, бързо ще се умориш, а оралната любов вече няма да е удоволствие. Най-лесният и удобен начин и за двата е да го правите на леглото.

4. Използваш зъбите си

По този въпрос момчетата са непреклонни - няма „малко със зъби“. Това определено не им харесва. От друга страна, ако леко си го докоснала, няма нужда да правите трагедия от това. Ясно е, че няма да го захапеш.

5. Не използваш ръцете си

Не е нужно да го правиш с уста през цялото време. Всъщност, ако си уморена, можеш спокойно да поставиш само главичката на пениса в устата си, а останалата работа да свършиш с ръце. Поглади основата на пениса му, поиграй си с тестисите му, докосни зърната му. По принцип всичко това е "според правилата".

6. Отново и отново се опитвате да го направите в поза 69

Тази позиция е вид "свещен граал" на секса. Всички са чували за него, всеки иска да го опита, но никой не е сигурен защо е толкова хубаво и прехвалено. Тази поза изглежда впечатляваща на екрана, но в живота е удобна само за единия партньор. Ако си отгоре, бъди готова процесът да се превърне в игра на „хвани си ябълка от леген“.

7. Гълташ

Много деликатен момент. И няма да се изморим да повтаряме: ако не ти харесва, не бива да го правиш. Поглъщането на сперма е по-скоро психологически и естетически момент за мъжа. Ако не харесваш вкуса, просто си кажи.

8. Забравяш за себе си

В крайна сметка той ще бъде много по-доволен, ако и ти се забавляваш. Да, едва ли ще достигнеш до оргазъм, докато се трудиш с език, но все пак може да ти е приятно и забавно, докато го правиш.

9. Не преценяваш силата си

Не го стискай сякаш възнамеряваш да го удушиш или изтръгнеш. Същото важи и за играта с тестисите - това е едно от най-чувствителните места на тялото на мъжа, така че не ги хапи! Бъди нежна с тях.

10. Прекалено е сухо

Момчетата са устроени по по-различен начин от нас и те почти нямат естествено смазване, така че пощади слюнката си. Ако включиш и ръцете си в програмата за задоволяване, тогава по-добре е да добавиш и малко смазка към дланта си, за да не масажираш пениса със сухи ръце.