Готви се за продължението на Дяволът носи Prada

Един от най-известните романи за жестокия свят на модата и блясъка – Дяволът носи Prada, скоро ще има своето продължение.

Един от най-известните романи за жестокия свят на модата и блясъка – Дяволът носи Prada, скоро ще има своето продължение.

Ако си влюбена в модата, виж галерията долу:

Галерия: Виж всички визии от колекция пролет-лято 2018 на...

Виж всички снимки

Писателката Лорън Уайзбъргър е готова с втората част на нашумялата книга. И този път сюжетът не е построен около великата и ужасна Миранда Пристли, главен редактор на списание Runway (образът на която е копиран от главния редактор на списание Vogue Ана Уинтур), а около нейната първа асистентка Емили, която в екранизацията на романа е изиграна от Емили Блънт.

►►►И модните мацки имат проблеми. Виж какви.

Продължението на романа разказва какво се случва в живота на подопечната на Миранда: тя продължава да работи във фешън индустрията, но вече е имидж-консултант на звезди.

Името на новия роман се е получило доста забавно – When Life Gives You Lululemons, и е съвместило в себе си английската поговорка, че когато животът ти поднесе лимони, трябва да си направиш лимонада, и името на спортното облекло Lululemon.

Феновете на филма (оказва се, че от първата част е изрязана една сцена, която буквално променя целият смисъл на кинолентата), вече с нетърпение очакват продължението. В него, както знаеш, освен на Блънт, главните роли бяха поверени на Мерил Стрийп и Ан Хатауей. Но, за съжаление на почитателите, все още не се чува за продължение и на филма.

Новият роман на Лорън Уайзбъргър се очаква да излезе на 5 юни 2018 г.