Горещи емоции и релакс: там, където се срещат синьото и зеленото

„Санта Марина“ те очаква това лято и обещава, че ще те очарова с красива природа, комфорт и стил.

Изобилие от зеленина, пленителни гледки към морето и страхотно настроение – това са малка част от нещата, които ще откриеш в страхотния морски оазис!

За да докажат, че не се шегуват (а и не дават напразни обещания!) точно по този начин официално откриха летния сезон във ваканционно селище „Санта Марина“ край Созопол. Партито се състоя на 4-и юни и положи силен старт с много музика, настроение и вдъхновение за идните дълги, летни нощи.


Всички екстри (на една ръка разстояние от морето) те очакват!

С отличното си местоположение на брега, „Санта Марина“ се състои от 80 вили с 1 500 апартамента. На разположение на гостите са 5 плувни басейна, 4 детски, непосредствен достъп до 2 плажа, детски кът, спа център, медицински център, тенис корт, игрище за футбол, магазини, заведения, вътрешен транспорт с електрически автобуси, електрически станции за зареждане на автомобили и куп други удобства.

За началото на сезона, готови да посрещнат скъпите си гости, изцяло обновени са ресторантите „Вива Маре“ и „Аполония“, а басейнът пред „Вива Маре“ вече е с интегриран отопляем басейн-джакузи с джетове, нови шезлонги и чадъри.

Смарт хотелът

„Вива Маре Бийч Хотел“ е дългоочакваното пълнение към уникалното ваканционно селище „Санта Марина“. Разположен в южната част на селището, в непосредствена близост до плажа, и само на 15 минути пеша от стария град на Созопол, първият хотел в „Санта Марина“ предлага настаняване в 80 модерни стаи и апартаменти. С морските си цветове, светли тонове и функционалност, интериорният дизайн в хотела предразполага към безгрижна почивка за духа и тялото. Смарт стаите предлагат съвременни интелигентни решения, съчетани с лукс, комфорт и прекрасни гледки към морето и парка.

„Санта Марина“ печели приза „Сграда на годината“ за 2006 г. и е първият български носител на престижната световна награда FIABCI Prix d’Excellence Golden Winner от 2014 г. А „Вива Маре Бийч Хотел“ печели „Сграда на годината“ за 2021 г. в категория „Хотели и Ваканционни комплекси“.

Екзотично зелено

Ако търсиш място, на което да бъдеш едновременно на море и на планина - честито! Вече ето го решението - 70% от площта на „Санта Марина“ (която общо възлиза на около 110 000 кв.м) e посветенa на градините, парковите алеи, паркингите и обслужващите обекти. Комплексът разполага с богата колекция от над 330 местни и чуждоземни дървесни и храстови видове, които заедно с формовото разнообразие наброяват около 400 таксона. Този факт нарежда градините на селището непосредствено след университетските ботанически градини в Балчик и Варна, с оглед на видовото разнообразие.

Стягаш ли багажа вече?!