Голямата дъщеря на Джейсън Момоа: пораснала и прекрасна

Бъдеща звезда? Ето как изглежда 14-годишната дъщеря на Джейсън Момоа и какви са нейните амбиции в живота.

Снимка: @prideofgypsies
Снимка: @prideofgypsies

Нека бъдем честни, трудно е да си представим Джейсън Момоа без компанията на прекрасни жени. В това отношение той, може би, печели златния билет. Дълго време актьорът беше женен за Лиза Бонет, с която обаче сега не могат да изяснят отношенията си. За 16 години брак двойката има две деца - Лола и Накоа-Улф. Звездната двойка заедно отглеждаше и дъщерята на Лиза от първия й брак - Зоуи Кравиц.

Но времето минава и децата растат. Най-голямата дъщеря на Джейсън вече е на 14 и определено е време да поговорим за бъдещата холивудска звезда.

Лола Йолани Момоа живее в Лос Анджелис

със семейството си. Като всяко дете - сутринта тя ходи на училище, а след училище посещава драматичен клуб към театъра. И както вече е ясно, Лола има големи планове за бъдещето си. И въпреки че самият Момоа не е доволен от това, дъщерята на актьора вече успя да изиграе първата си роля в късометражния филм „Платното на моя живот“.

8 интересни факта за Лиза Бонет

Вижте повече

8 интересни факта за Лиза Бонет

Най-добрата приятелка на вълците, мрази да се движи и има големи планове за бъдещето. Ето коя е Лиза Бонет, откраднала сърцата на двама от най-предизвикателните мъже...

Снимка: @prideofgypsies

Очевидно момичето все още няма гадже, но самият Джейсън отдавна е готов да избере идеалния кандидат за ролята на любим на дъщеря си. Вярно, кастингът със сигурност няма да е лесен! Припомняме, че преди година той заяви, че дъщеря му е „свята“ и няма човек, който да бъде достоен за нея. Е, честно казано, не завиждаме на бъдещото гадже на Лола Момоа.