Големите надежди (на пияния секс)

Пияният секс е много забавен... докато някой не загуби ерекцията си.

 
 

Пияният секс е много забавен... докато някой не загуби ерекцията си.​

Ето какво смятат мъжете по въпроса:

Когато става въпрос за леко пиянска вечеря навън с гаджето ми, сочното филе не е това, което ме кара да се облизвам в очакване, а това което се случва между ястията, над няколко бутилки Мерло. Не, не говоря за оживеният разговор.

Бил съм (и за нещастие, работил) в много барове и ресторанти. Като резултат съм виждал достатъчно опиянени момичета с ръце под покривките или пипайки недискретно еднакво пийналите си гаджета по диваните, за да знам, че не съм единственият мъж, който обича да опита мостра от подпийналото кексче, преди да дойде менюто за десерт.

Питай всеки мъж и той ще ти каже, че има нещо адски вълнуващо в усещането на умелите ръце на приятелката му, разтварящи ципа на панталоните му, докато той поръчва питиета в претъпкан бар, или докато несъзнаващ сервитьор допълва чашите в модерен ресторант. Това е лекомислено забавление, без морални задръжки и много рисковано, много желано отпътуване от нормата. Да си го кажем направо, бие отвсякъде натискането на последния ред в кино салона.

Секс навиците на различните зодии, виж в галерията по-долу:

Галерия: Секс навиците на различните зодии

Виж всички снимки

►►► 6 неща, които мъжете не харесват в секса

Времето е от значение

Въпреки това, да си под влияние на алкохол, да се закачаш с гаджето си и после да довършиш работата вкъщи, си е изкуство. На хартия може да изглежда просто, но внимавай: много жени са тръгвали по този път на удоволствието, но са стигали до задънена улица.

Така че преди да си сложиш тази специална малка черна рокля, имай едно наум, че пияният секс може да се провали в най-неподходящия момент. Егото на вашето момче е под риск, дами, и ако искате той да се справи с изисквания ви след дълга нощ пълна с лек разговор, тежки ласки и дори още по-тежко пиене, малко самоконтрол и експертно подбиране на подходящия момент са необходими. Последното нещо, което искаш е той да изгуби сексуалния си стимул по пък към вкъщи, защото безразсъдно си поръчала още една врътка шотове, вместо две кафета.

От всичко до нищо 

Давай, смей се – но "неизправност на пениса" може да съсипе самочувствието на един мъж, да не говорим за вашата вечер. Научно погледнато, след тежка вечер навън, алкохолът, движещ се из кръвта на нормалният мъж иска главният му мозък да го накара да си легне, не да "търси златото". Има критичен период между текилата, която пресуши точно на тръгване и моментът на "неизправност", и по правило, сексът трябва да се случи възможно най-скоро. Ако това време се изпусне, ще липсва предигра, горещ секс и определено оргазъм. Вместо това ще се сблъскаш със срам, неудобство и едно много наранено его. Ти си направи сметката.

Много мъже ще си признаят, че загубата на ерекцията им е най-големият им страх. Не атомна война, не липса на бира, не дори още един сезон на някой сладникав сериал. Притеснението относно представянето се е превърнала в едно от големите нещастия на модерния мъж, на всяко едно ниво. То проваля игрите ни по футбол, внася хаос в кариерите ни и, точно когато си мислим, че нещата няма как да станат по-лоши, след няколко студени бири, се вмъква в спалнята и ни ритва там, където боли най-много. А ти си мислеше, че ти си дръпнала късата клечка... Колко безчувствено.

Така че моля те, следващия път, когато си в настроение и твоят човек предложи да пийнете по още едно, направи на себе си и на егото му услуга. Хвани го за ръка, плати на сервитьора и се разкарайте от там. Би могло да промени резултата от „Голямото "О“ до „Голямото "О, Не“. Или поне така съм чувал.