Големият грях на Ким Кардашиян

Специалистката в разкрасяването прави една основна грешка, която сме те съветвали хиляди пъти да не допускаш.

Разочаровани сме. И то много. Ким Кардашиян, ветеран в разкрасяването и гримирането, извършва ОГРОМНА грешка – спи с макиажа на лицето си. Целите станахме в пъпки, само като го написахме.

Ким е известна не само с грима, но и с дупето си. Виж неговата еволюция в галерията долу:

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

Бизи Филипс, водещата на шоуто „Busy Tonight” зададе на Ким логичния въпрос: „Спала ли си някога с грим“. Бяхме абсолютно убедени, че риалити звездата ще даде едно твърдо „не“ за отговор, но уви.

„През цялото време“, каза Кардашиян, а нашите ченета увиснаха от изумление. „Спя си перфектно и на следващия ден се опитвам да приведа кожата си в ред. Гледам да я щадя в следващите два дни“, продължи да разкрива стратегията си тя.

►►► 10 трика за правилно почистване на лицето

Ние просто не можем да се примирим с разкритието на Ким. Да, на всяка жена се случва да е „твърде изморена“ и да я мързи да си махне грима, но чак пък през цялото време? Всеки дерматолог на света ще ти каже, че дори да нямаш проблемна кожа, ще си навлечеш ядове (и пъпки) в дългосрочен план.

За да докажем твърдението си, ето кратък списък със злините, които ще се случат на кожата ти, ако не я почистваш редовно: раздразнения, повишена чувствителност, сухота и разрушаване на кожната бариера. Последното е най-страшно, защото причинява ранна поява на бръчки.

Спасението е лесно – недей да следваш примера на Ким Кардашиян. Почиствай грима си всяка вечер, за да ти е мирна главата и хубава кожата.