ТВОЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2022

Виж какво ни казаха звездите за теб! Да, имаме да ти споделим нещо много готино!

2022: Време е да вземеш нещата в свои ръце и да поемеш по интересния път на живота!

Ясно е, че 2022-,а ще бъде такава, каквато я искаш. Е, може пътят към успеха да не е такъв, какъвто си го представяш, но какво от това, след като ще стигнеш, където си пожелаеш. 

Мистерията на Водния тигър

Той се приближава. В него се преплитат сила и изящество, той предизвиква едновременно ужас и възхищение. Отдалече се чува рев на тигър. 2022 година на Водния тигър е година на глобални и повратни събития, година на големи промени. Той е много специален. Какво го прави такъв? Това е „кръглото“ число на годината, състоящо се от три двойки: 2022. И рядко по сила и влияние космическо събитие: парадът на шест планети, който ще се случи на 12 юни 2022 г. Веднага 5 големи планети - Юпитер, Венера, Нептун, Марс и Сатурн, а с тях и Луната - след дълго сближаване в този ден ще се наредят, провокирайки промени и глобални събития на Земята.

ВИЖ своя ПОДРОБЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП   ТУК!

Финансова тенденция за жени

2022-ра ще бъде интересна година за жените по отношение на финансите. Ще търсиш начини да излезеш от колапса, в който много от нас попаднахме. И ще ги намираш. Не се притеснявай да рискуваш, но обмислено и не на всяка цена. В карирерата ще настъпи баланс.

Любовна тенденция за жени

Уникален период, когато всяка от нас има възможността да разбере себе си и чувствата си. Тигърът е самотник по природа. Не е нужно да е в глутница, за да се чувства защитен. В годината на Тигъра всяка жена може да си бъде абсолютно самодостатъчна, което премахва желанието да бъдем заедно само за да не се чувстваме самотни. Това, от една страна, елиминира случайните хора в живота ни, от друга ни позволява да изберем точно този човек, който е по-скъп от свободата и независимостта.

Здравна тенденция аз жени

Най-важното нещо: Водният тигър винаги е здрав и енергичен, но това не освобождава човек от притесненията за здравето му. През 2022-ра година всички знаци трябва да се отнасят по-внимателно към себе си и тогава Тигърът ще те спаси от много възможни здравословни проблеми.