Годежният пръстен на Джей Ло се оказа още по-специален!

Сантименталната гравюра върху годежния пръстен на Дженифър Лопес затвърждава колко специална е звездата за своя любим.

Снимка: @jlo
Снимка: @jlo

Певицата разкри доста лична тайна от любовните си отношения.

По-рано тази седмица Дженифър Лопес даде рядко (и обстойно) интервю за Зейн Лоу в платформата Apple Music. Дивата не се ограничи само с дискусия за музиката и трансформацията й като артист - тя сподели личните си преживявания и чувства към Бен Афлек, който се превърна в нейната "нова мотивираща сила в творчеството".

Освен това суперзвездата разкри една много лична тайна: както се оказва, вторият й годежен пръстен, с който не се разделя, съдържа интимна, символична гравюра, която Бен е направил за нея, преди да поиска отново ръката й. На пръстена пише: „Няма. Да ходя. Никъде."

„Ето как той започна речта си, когато заговорихме отново по темата", каза "г-жо Афлек, не се притеснявай, няма да ходя никъде!"

Джей Ло: Бях напълно гола, а той ми предлагаше брак

Вижте повече

Джей Ло: Бях напълно гола, а той ми предлагаше брак

Дженифър Лопес разказа как Бен Афлек й предложил брак.

Романтичната история на тази двойка шокира целия шоубизнес и накара феновете да плачат от щастие и отново да повярват в чудо: Дженифър и Бен се събраха отново след 20-годишна пауза! Вече веднъж актьорът помоли своята пламенна любима да го придружи до олтара, но сватбата така и не се състоя. Веднага след като се събраха отново през 2021 г., те вече не чакаха - и организираха интимна церемония в Лас Вегас, а след това и в задния двор на собствената си къща.

Гравюрата на годежния пръстен на Джей Ло освен, че е много сладка и съвсем не е случайна. „Няма. Да ходя. Никъде." е заглавието на едно от парчетата в предстоящия й албум This Is Me... Now.

Първият годежен пръстен на Лопес от Бен през 2004 г. (огромен розов диамант), беше с гравюра „Пей“.

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки