Годежният пръстен няма стойност за Кендъл

Има ли причина Кендъл Дженър все още да не е омъжена?

Има ли причина Кендъл Дженър все още да не е омъжена?

26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения килим, виж в галерията долу:

Галерия: 26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения...

Виж всички снимки

►►► Правилото на Кендал Дженър за гаджетата: разкрито!

Кендъл Дженър винаги пази стриктно личното си пространство и много рядко разкрива подробности от личния си живот. Тя беше единствената, която не показа нито едно от гаджета си в семейно риалити шоу.

Моделът излиза с баскетболиста Девин Букър от близо две години, но по всичко личи, че не бърза да направи следващата крачка. Според близки на звездата това не е нещо значимо за Кендъл: „Връзката им става все по-силна с всеки изминал ден, но годежния пръстен на ръката й не е приоритет за нея“.

„Кендал не може да се нарече обикновено момиче, тя изобщо не се интересува от организирането на луксозна сватба, за която мнозина мечтаят от детството си. Щастлива е в отношенията, които има сега. Това й е напълно достатъчно".

Девин Букър наскоро обяви официално и за първи път връзката си с Дженър. А ападни медии научиха от него какво е чувството да излиза с едно от най-популярните момичета и сблъсква ли се с трудностите на подобен публичен живот: „Не мога да кажа, че е трудно. Честно казано, радвам се на живота докрай, всичко ми харесва. Обичам семейството си, обичам хората около мен и обичам хората, които ме вдъхновяват“.