„Гаджето на Барби. Живот след 40": фенове се подиграват на Райън Гослинг

41-годишният Райън Гослинг се превъплъти в половинката на Барби. Канадският актьор се превърна в Кен за новия филм за известните кукли.

© Warner Bros.

Носителят на наградата "Златен глобус" се появи по необичаен за него начин. Свикнали сме да виждаме Райън като нахален шофьор или срамежлив мъж, който живее с фалшива жена. Но нов кадър от Warner Bros. промени представата ни за актьора.

Райън с нова прическа позира близо до "пластмасовата" къща. Специално за филма актьорът се изруси до бяло, за да подхожда на приятелката си. Гослинг е облечен с дънков елек. Той също така избра дънки с ниска талия, които показват бельото с надпис Кен.

Галерия: По образ и подобие: кукли, копия на звездите

Виж всички снимки

Гримьорите прикриха всички татуировки на Райън. Професионалистите също успяха да отърват актьора от излишното окосмяване по лицето и да му направят лек небрежен стайлинг. Напръскаха го и с автобронзант по цялото тяло, за да му придадат вид на кукла.

Стилна Барби визия в 5 стъпки

Феновете обаче реагираха нееднозначно на първата снимка на актьора в образа на Кен. Мнозина бяха възхитени от новата роля на Гослинг, но имаше и такива, които останаха недоволни. „Как можаха да превърнат Райън в този тотално непривлекателен Кен?“, „Това не може да е Райън“, „Той беше по-секси в „Живот на скорост“, „Гаджето на Барби.
Живот след 40", "Докато не знаем сюжета, не можем да го съдим", "Мисля, че е секси", "Сега искам такава кукла!", пишат потребители.

© Warner Bros.

Марго Роби е в образа на Барби във филма. Феновете са сигурни, че тя е идеална за ролята на най-известната кукла в света.

Филмът за Барби ще прекъсне петгодишна пауза в кариерата на актьора. Последният силен филм с негово участие беше "Човекът на луната". Там Гослинг играе Нийл Армстронг.