Гаджето на Кендъл Дженър носи брачна халка?

Пръстенът на ръката на половинката на Дженър предизвиква доста въпроси.

Снимка: @kendalljenner

Пръстенът на ръката на половинката на Дженър предизвиква доста въпроси.

26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения килим​, виж в галерията по-долу:

Галерия: 26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения...

Виж всички снимки

►►► Правилото на Кендал Дженър за гаджетата: разкрито!

Неочакван детайл забелязаха феновете на Кендъл Дженър на нова снимка с гаджето й Девин Букър. И се объркаха: "Какво да мислим, Кендъл? Какво криете от нас?!"

Снимка: @kendalljenner

На снимката се вижда ясно, че баскетболистът носи пръстен на безименния си пръст на лявата ръка, който много прилича на брачна халка. Феновете подозират, че Кендъл и Девин са се оженили тайно или пък, че Девин крие брака си с друго момиче...

Известно е, че Кендъл обича да пази личния си живот в тайна и далеч от светлините на прожекторите, така че звучи логично двойката наистина да е скрила годежа си (ако изобщо има такъв!) Все пак доказано Кендъл успешно поддържа линията на прикриването на подробности от личния си живот като не афишира нищо свързано с него. Сериозен пример е, че виждаме много рядко и снимки с половинката й.

Слуховете за романса на знаменитостите се появиха още през 2020 г., когато двойката бе уловена в кадър от папараци. Дженър често се появяваше на мачовете на любимия си, а по-късно започна да публикува общи снимки в своя Instagram и едва това лято Кендъл публично обяви връзката си с Девин Букър.