Гаджето ми ме тормози

Той ми налага психически тормоз, като ми казва, че ако не правя нещата, които той иска от мен, ще ме зареже заради друга.

© istock

Пиша, защото нямам към кого да се обърна. На 18 години съм и имам приятел от една година. 

Двамата сме съученици от от 14-годишни и още в първия момент, в който го видях, си паднах по него. Той е много красив и много популярен в нашето училище. Момичетата винаги адски много са му се лепели и той и днес не може да се оплаче от женско внимание. 

Когато станахме гаджета бях на седмото небе от щастие, че от всички момичета около себе си той е избрал именно мен. Проблемът обаче е, че той ми налага психически тормоз, като ми казва, че ако не правя нещата, които той иска от мен, ще ме зареже заради друга. 

Аз адски много го обичам и държа на него и не искам да го изгубя. Затова се обличам по начина, по който той иска и дори правим секс, въпреки че има моменти, в които аз не искам. Когато му го кажа обаче, той ми отговаря, че има нужди и ако аз не го задоволя, ще си потърси друга, която да го прави. 
Моля ви, дайте ми съвет какво да правя. Да говоря ли с него? Не искам да се разделяме, защото аз много го обичам, наистина.

Изпратено от sladka_19

Виж останалите cosmo драми, ТУК!