Французойка се натрапи на ревюто на Chanel в Париж

Този вторник модна къща Chanel представи своята колекция пролет – лято 2020 по време на седмицата на модата в Париж. Ревюто се превърна в истинско шоу с комичен финал.

Този вторник модна къща Chanel представи своята колекция пролет – лято 2020 по време на седмицата на модата в Париж. Ревюто се превърна в истинско шоу с комичен финал.

►►► 24 часа от живота на Джиджи Хадид

Джиджи Хадид - неустоимо секси. Разгледай стилните ѝ визии в галерията долу:

Галерия: Джиджи Хадид - неустоимо секси

Виж всички снимки

По време на представянето мистериозна дама от публиката се е качила на подиума и започнала да се движи редом с моделите. Охранителите осъзнали какво се случва, когато вече било твърде късно за намесата им. Жената била облечена в черно-бял костюм и шапка, които много наподобявали стила на модната къща.

Интересен е фактът, че не охранителите свалили жената от подиума, а моделът Джиджи Хадид. По средата на дефилето Хадид препречила пътя ѝ, като ѝ показала вратата и ясно заявила, че не приемат неканени гости.

Малко по-късно самоличността на мистериозната дама бе установена. Тя е французойка и се казва Мари Бенолиел. По професия е комик, но е по-популярна с канала си в You Tube под името Marie S'Infiltre (промъкващата се Мари).

„Това, което правя е изчерпателна сатира на нашето общество. Появявам се на светски събития, за да демонстрирам колко смешни могат да бъдат някои ситуации и крайни поведения. Не искам да се подигравам на никого, просто целта на всичко това е да покажа в какви глупави ситуации могат да изпаднат някой хора, когато не мислят разумно и не спазват съответната дистанция“, коментира Мари в социалните мрежи.

Бенолиел не крие възхищението си към Chanel и споделя, че майка ѝ също уважава и харесва марката.