Фойерверките в леглото: на една ръка разстояние

6 трика, които ще ти помогнат да увеличиш удоволствието на партньора си.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Страхотно е, когато партньорът ти дава всичко от себе си, за да ти угоди и да те доведе до оргазъм. Тогава става не по-малко приятно и ти да му доставиш удоволствие в замяна. Ето няколко интересни и прости трика, които можеш да приложиш при първа възможност. С тяхна помощ ще научиш как да доведеш партньора си до наистина впечатляващ оргазъм и ще си готова да събудиш вулкан от страст.

Често момичетата подценяват нуждата на мъжете също да бъдат желани. Виж огъня в очите му, наблюдавай флирта и усети ласките. И, разбира се, и той иска да чуе горещи думи и да поемеш инициативата. Сигурни сме, че сексуалния ви живот е цветен и богат, и в никакъв случай - скучен, но ако искаш да продължиш да го изненадваш в интимен план, нашите съвети ще ти бъдат полезни. Кой знае какво може да организира друг път от благодарност за новите ти умения...


Снимка: iStock
Снимка: iStock

​Накарай го да те желае с главата си, не само с тялото си

Прелюдната игра е добра не само защото изравнява шансовете да се забавлявате. Човек се нуждае от това не по-малко - така че емоционалната му интензивност да не изостава от физическата възбуда. Тогава усещанията ще бъдат много по-ярки. Първите ласки са еднакво важни за засилване на бъдещия оргазъм както при мъжете, така и при жените. В крайна сметка партньорът също се нуждае от време, за да „загрее“.

За да поддържаш сексуалния му апетит в съответствие с физическото му настроение, опитай това. Когато се целувате, премини от леки захапвания към стискания и просто леко докосване. Прокарай устните си по врата му до ухото. Тази част е доста чувствителна, а много хора пренебрегват. Само си спомни как настръхваш, когато някой прошепне в ухото ти. Може да целуваш меката част на ушите му, да си поиграеш с "възглавничката" на ухото му с езика си. Това ще предизвика прилив на хормони, които са отговорни за психологическата възбуда.

Имам фетиш към гласове…

Вижте повече

Имам фетиш към гласове…

Някои хора си падат по формата на челюстта. А някои харесват гласове...

Между другото, самите представители на силния пол отбелязват, че с прелюдията процесът на правене на любов става по-дълъг, а вълнението достига най-високата си точка. Помага да се постигне силен оргазъм не само при мъжа, но и при жената.

Според статистиката около 56% от анкетираните признават, че са съгласни на любовна игра само за удоволствието на нежния пол. Но не съзнават, че бавната взаимна нежност и целувки ви позволяват да възстановите изгубената през деня енергия и да се подготвите за основното действие.

​Не бързайте да се съблечете

Страстно да късаш дрехи от себе си или един от друг и да ги хвърляте върху полилея, разбира се, е готино, но може обстоятелствата да се стекат по друг начин, не по-малко грандиозно и очарователно.

Отдръпни се леко назад и, гледайки в очите на любимия си, бавно и чувствено сваляй една след друга дрехите су. Дори и да нямаш уменията на стрийптизьорка, всичко се решава от ситуацията и страстното ти настроение. Любовният копнеж действа като чудесен начин да създадеш предпоставка за експлозивен оргазъм у него и да се наслаждаваш на погледа му, който ти се възхищава в целия ти блясък.

Затова не забравяй да включиш в менюто ястие, наречено "досадно изчакване". И представи си как ще се развие фантазията му в този момент! Еротичните мисли, които той мечтае да съживи, са толкова важни за мъжа, колкото и за теб.

Докосвай пениса му

Ако тръгнеш на фитнес, винаги започваш със загрявка, нали? Интимните места се нуждаят от загрявка не по-малко от трицепсите и бедрата.

Преди да започнете сексуални игри, загрей пениса му с леки докосвания и потупвания от основата към главичката. По този начин ще събудиш много нервни окончания и ще увеличиш чувствителността, като пренастроиш центъра на удоволствието в мозъка му. Да, така че той ще реагира дори на лека стимулация.

Няма да напомняме отново, че самозадоволяването е полезно за здравето. И ако едно момиче знае как да увеличи усещанията и оргазма на половинката си, партньорът ще бъде двойно задоволен. Треперещите докосвания до предмета на тяхната гордост могат да направят чудеса...

Не пропускайте оралния секс

Преди да допуснеш пениса на партньора си да проникне в теб, посвети известно време на оралните ласки. Това е една от най-добрите възможности за подобряване на оргазма на мъжа.

​Използвай всеки момент

Когато удоволствието му достигне критично ниво и той... хм, "започне да свършва" - това не е моментът да се отпуснеш и да забавиш темпото. Напротив!

Ускори движенията си! Мъжете са склонни да забавят темпото по време на оргазъм, наслаждавайки се на вълни от опияняващ адреналин. Но ако поддържаш стимулацията до самия край, той ще се наслаждава на всяка секунда от кулминацията. Нищо чудно, че сексолозите казват, че закъснелият оргазъм е по-силен и по-дълъг от обикновения. И това правило важи и за двамата партньори.

Единственото нещо е, че този въпрос изисква малко умения. Но предполагаме, че такова обучение ще бъде приятно и за двама ви.

Защо сексът и мастурбaцията са толкова... различни

Вижте повече

Защо сексът и мастурбaцията са толкова... различни

И какво означава, ако едното ти харесва повече от другото?