Фенове за Парис: Тя е страхотно копие на баща си

Копие на татко: дъщерята на Майкъл Джексън изуми абонатите си с прилика и тоалети.

Копие на татко: дъщерята на Майкъл Джексън изуми абонатите си с прилика и тоалети.

Как се промени стилът на Парис Джексън през годините​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как се промени стилът на Парис Джексън през...

Виж всички снимки

►►► Парис Джексън: „Имам стрии, акне и целулит“

23-годишната Парис Джаксън впечатли феновете си с шеметен външен вид. Наследницата на Краля на поп музиката публикува снимки в Instagram в дръзки тоалети.

Звездата се появи на ревюто на Vivienne Westwood като част от Седмицата на модата в Париж. Парис позира в черна асиметрична рокля с корсет във формата на сърце и многопластова пола.

Феновете оставиха множество кометари под снимките й: „Много готин образ“ / „Страхотен стил, невероятан си!“ / „Имаш невероятна прилика с баща си!!!“

Припомняме, че по-рано Парис разкри за проблемите, с които се бори дълго време: халюцинации и параноя са безпокоили дълго наследницата на Майкъл Джексън заради голямото внимание на папараците към нея. Според момичето интересът на пресата към баща й довел до факта, че самата Парис развила посттравматично стресово разстройство, поради което се наложило да се подложи на дълга терапия. Звездата призна, че е започнала да получава паник атаки дори и само от шумоленето на торба за боклук или от звука на щракването на фотоапарат.