Феновете се съмняват: връзката на Бенифър е фалш

След всеобщата еуфория по възобновените любовни отношения между актьора и певицата, феновете поставиха на съмнение истинността на връзката им.

Снимка: @jlo

След всеобщата еуфория по възобновените любовни отношения между актьора и певицата, феновете поставиха на съмнение истинността на връзката им.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► Мат Деймън: Бен и Джей Ло няма да се оженят

Ето ги и четирите основни доказателства, че романтиката на Дженифър Лопес и Бен Афлек може да бъде смятана за фалшива:

Вече месец всички почитатели на звездната двойка са развълнувани от събирането на Дженифър Лопес и Бен Афлек. След 20 години раздяла звездната двойка очевидно реши да си даде втори шанс. Припомняме, че в началото на 2000-те знаменитостите бяха заедно за около две години и през това време дори се сгодиха. Ден преди планираната сватба обаче двойката отмени тържеството, като се позова на прекомерен интерес от страна на западната преса. А малко по-късно дори обявиха раздялата си. Съответно така и не стана ясно каква е била истинската причина за раздялата на Бен и Джей Ло. Сега, след почти четвърт век, звездите отново възнобновиха отношенията си и всичко между тях изглежда като да са поставили ново, безоблачно начало.

Предположенията и двупосочните коментари в мрежата набират скорост, а Дженифър с удоволствие носи висулка с името „Бен“ на врата си, пдоарък от Афлек. Но нещо очевидно не е наред. Умишлена игра на любов, фотографи, които „случайно“ се озовават на точните места в точното време... Каква е уловката? Говори се, че Бенифър - версия 2.0 е умен, но доста очевиден пиар ход. И ето причините, поради които това може да се окаже истина.

Опити да се спаси репутацията на Лопес

Както гласи поговорката - "в любовта и на война всичко е позволено", съответно що се отнася до заплетената ситуация с предишната връзка на Лопес с Алекс Родригес, определено репутацията на певицата пострада сериозно. След като се разделиха през април тази година по причини, които не бяха твърде приятни за Дженифър: според слуховете бейзболистът изневерявал на певицата. Тя, разбира се, не толерира предателството на годеника си и сложи край веднага, но въпреки всичко - репутацията й пострада сериозно.

Според австралийския водещ Ем Рушано, аферата на Лопес с Афлек не е нищо повече от опит да напомни на всички наоколо, че 52-годишната певица все още е съблазнителна и желана. За тези цели се допуска, че Бен Афлек може да е бил „нает“, за да демонстрират заедно на феновете какво е страст. Твърди се, че тази теория на Рушано е подхвърлена от близък на актьора: „Тази история е доста забавна и сме наистина шокирани, че хората се хванаха на тази заблуда. Връзката им е пълна глупост..."

Афлек загуби популярността си сред жените

Изгодата от връзката ще бъде взаимна. За мнозина изглежда, че Бен Афлек (или по-скоро неговият PR екип) е смятал, че Бен се нуждае точно от романтична връзка в живота си. Припомняме, че малко преди събирането с Лопес, Бен остана без половинка до себе си: Ана де Армас го напусна, а след нея Бен имаше няколко неуспешни опита в сайтове за запознанства.

И двамата участват в нови филмови проекти

Какво би привлякло по-силно интереса към личността и на двамата актьори от връзката (и то връзка със стара история).

Твърде бърза и показна връзка

Някои фенове смятат романа за фалшив поради факта, че връзката на звездите се развива твърде бързо. В края на април се появиха само слухове: двойката беше забелязана за първи път в ресторант. Буквално седмица и половина по-късно те отново бяха видени заедно - този път на летището. След това, на час по лъжичка, на феновете бяха предоставени порции информация: реакцията на бащата на Бен Афлек, снимка на Бен с майката на Дженифър, ракцията на Дженифър Гарнър, реакцията на Алекс Родригес, снимки от срещи, поява на рожден ден на приятелка на Джей Ло заедно и т.н.

Тогава Лопес хитро коментира, че е щастлива. И накрая, но съвсем не на последно място - Дженифър публикува първата съвместна снимка с Бен в личния си профил по повод рождения си ден. И разбира се, по случайност - двойката отпразнува празника на яхта, което трябва да признаем, че малко прилича на добре планирано действие.

Да, има вероятност романсът им наистина да е добре обмислен пиар ход - красив и вълнуващ за всички. И все пак вероятността след толкова години хората да започнат точно от там, откъдето са спрели, е много малка. В допълнение, всички сме наясно, че десертът, наречен „носталгия“ е много вкусен за всички, но дали наистина е възможно нищо да не се е променило за 20 години?!