Феновете са категорични: нещо става с Бритни

Новините около излизането на документалните филми за живота на Бритни Спиърс и борбите, които води създадоха нов повод за притеснение и размисъл у феновете.

Новините около излизането на документалните филми за живота на Бритни Спиърс и борбите, които води създадоха нов повод за притеснение и размисъл у феновете.

Как изглеждаше Бритни Спиърс в началото на кариерата си​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как изглеждаше Бритни Спиърс в началото на кариерата...

Виж всички снимки

►►► Почивката на Бритни беше кратка. Върна се в IG

След като Netflix представи трейлъра за документалния филм, посветен на живота и трудната борбата за попечителство с баща й Джеймс, Hulu и The New York Times пуснаха "втора" част от филма Framing Britney Spears, наречен Controlling the Britney Spears. Няколко дни по-късно по CNN излезе още един документален филм за звездата - Toxic: Britney Spears: Battle for Freedom.

Бритни очевидно използва социалните мрежи, за да сподели, че вече е гледала откъс от филма (без да уточнява точно кой) и сподели мнението си: "Хора, това е лудост. Гледах последния документален филм за малко и трябва да кажа, че няколко пъти се опитах да разбера какво точно се случва. Наистина се опитвам да се дистанцирам от цялата тази драма. Първо, това е в миналото. Второ, може ли диалогът да звучеше малко по-добре? Трето, уау, използваха най-красивите ми снимки! Какво да кажа... Те се опитаха" - написа звездата.

Интересното е, обаче, че публикацията й е редактирана. Първоначално тя пише, че голяма част от казаното във филма не е вярно. Но след това точно тази част беше изтрита. Това предизвика съмнение у последователите на певицата, че това определено не са били нейни думи. След мистериозното изтриване на профила на Бритни в Instagram и доста бързото му възстановяване - последователите й са категорични, че профилът не се води от нея самата, а от нейните настойници.

В новия филм на Hulu и The New York Times бяха разкрити нови подробности от живота на Спиърс. Оказа се, че бащата на Бритни има достъп до телефона й и съответно до всички нейни лични съобщения, обаждания, снимки, история на браузъра и социалните мрежи. Бритни, разбира се, не е знаела за това.