Фенове се присмяха на Ким: "Смешна си... И жалка"

След излизането на новата линия SKKN на Ким, звездата е обвинена в плагиатство.

Не е изминала и седмица от излизането на новата бюти линия на Ким Кардашиян на пазара и звездата вече е силно критикувана в социалните мрежи. Според феновете името на новата й линия за грижа за кожата SKKN By Kim е твърде наподобяваща на едноименната марка на модела Лори Харви, SKN By Lori Harvey.

Звездата подаде заявление за регистрация на търговската марка "SKKN By Kim" през март 2021 г. и само година по-късно обяви пускането й. А моделът Лори Харви пусна своята линия за грижа за кожата през октомври 2021 г. на пазара.

Но това не е единственото обвинение срещу марката (и срещу Ким). През август 2021 г. салон за красота в Бруклин, наречен "SKKN+", поиска Кардашиян да спре процеса по регистрацията на марката си. Синди Лунсфорд, собственик на SKKN+, направи официално изявление, в което се казва, че използва това име от 2018 г. В отговор на жалбата, адвокатът на Кардашиян каза, че звездата "оценя и подкрепя малкия бизнес" и планира да говори с Лунсфорд лично, с надеждата, че може да "изглади ситуацията".

Ким обяви закриването на бюти линията си

Вижте повече

Ким обяви закриването на бюти линията си

Ким Кардашиян обяви закриването на своя бюти бранд. И ето защо: