Fedde Le Grand излиза пред феновете на CACAO BEACH

Mark Knight откри тазгодишния сезон на събитието SOLAR SUMMER

Fedde Le Grand

След успешния старт на SOLAR SUMMER с топ DJ-я Mark Knight, както и последвалите незабравими партита с участието на Dubfire и Sharam, тази седмица феновете на хаус музиката са в очакване на още един интересен уикенд. Този път Cacao Beach Club посреща Fedde Le Grand (12 август) и Danny Tenaglia, заедно с Joseph Capriati (13 август). 

Уикендът започва с най-определящата фигура в бързо развиващия се жанр на хаус музиката – Fedde Le Grand. И като диджей, и като продуцент, неговото влияние се усеща постоянно на електронната сцена чрез креативни бийтове, мелодии и ритми. 

На 13 август (събота) ще имаме удоволствието да чуем двама успели диджеи - Danny Tenaglia и Joseph Capriati, които ще пускат рамо до рамо за всички фенове на качествената електронна музика. 

Danny Tenaglia

Danny Tenaglia е тайното откритие на почти всеки почитател на денс музиката. Парчето, което дава старт на кариерата на легендарния диджей е "Elements", една класика, която и до днес се счита за велико откритие. 

Joseph Capriati

Joseph Capriati е считан за най-добрият италиански диджей и неразделна част от лигата на „големите играчи“ на световната техно сцена. Независимо дали Joseph Capriati пуска тек хаус на афтър парти в затъмнено мазе, избухва с кулминационен микс в пустинята на Monegros Festival, или пуска четиричасов сет в Berghain, заедно с Adam Beyer, едно е сигурно - той е истински професионалист и решителността му да прави качествена музика е силно оценена от феновете му по всички краища на света.