Фалшива ли е любовта между Ким и Кание Уест?

Романсът на Ким Кардашян и Кание Уест стана публично достояние преди броени дни. Но истинска ли е връзката им?

Романсът на Ким Кардашян и Кание Уест стана публично достояние преди броени дни. Но истинска ли е връзката им?

 

В резултат мнозина започнаха да скубят косите си, задавайки си въпроса дали близостта на звездите произхожда от чувства. Или е добре изиграна сценка, която има за цел да вдигне акциите на Кание и Ким.


"Надявам се да не е просто пиар трик. По всичко обаче личи, че връзката им привлече огромен интерес към изтеклия нов сингъл на Кание "Theraflu", в който той рапира за Ким и (нейния бивш съпруг) Крис Хъмфрис. Във всеки случай отношенията им са повече от доходоносна публичност", коментира главният редактор на "Холивуд Лайф" Бони Фулър.
През изминалия уикенд източници доказаха, че Кание и Ким наистина са дирижирали "папарашките" снимки, които "разкриха" връзката им. Те освен това изтъкнаха, че звездите са премислили всеки свой следващ ход. Близки на Хъмфрис също потвърдиха, че "любовта" на Кардашян и Уест е "шоуманс" - романс с цел шоу.
Ким и Кание бяха забелязани на "любовна среща" за първи път през изминалата седмица. Тогава двамата изгледаха "Игрите на глада" и Ким пренощува в рапъра. На следващата сутрин тя бе заснета да излиза от апартамента му със същите дрехи.