Facebook драма, помощ!

„Изведнъж стана „обвързан“ във Facebook, всичките ми приятели се ядосаха. На всичкото отгоре редовно ъпдейтва статуса си със съобщения от типа „Нямам търпение да видя Даниела“...“

Facebook драма, помощ!„Наскоро скъсах с едно момче, с което бяхме заедно около четири месеца. Впуснахме се в тази връзка прекалено бързо, той ми каза „Обичам те“ едва ли не, на петата среща и аз не успях да го приема адекватно. Сексът беше страхотен, но не бяхме един за друг, дори не можех да се засмея на шегите му. В крайна сметка се разделихме, защото скоро заминавам да уча в друга държава и по никакъв начин не виждах бъдещето си с него. Щастлива съм, че съм свободна и независима. Радвам се, че избегнах неодобрителните погледи на близките ми (семейството ми адски го мразеше), но в 5% от времето ужасно ми липсва сексът.

Дотук може би всичко изглежда напълно нормално, но ето кое НЕ е. Когато скъсах с него той плака като малко дете и ми каза, че ще му трябва страшно много време да преживее раздялата, защото ме обича много силно и сега, едва две седмици по-късно, той вече има връзка с момиче, което познава от 72 часа. Изведнъж стана „обвързан“ във Facebook, всичките ми приятели се ядосаха. На всичкото отгоре редовно ъпдейтва статуса си със съобщения от типа „Нямам търпение да видя Даниела“, „в леглото съм с моето бебче“ и т.н.

Разстроена съм, защото е очевидно, че не е бил искрен в отношенията си с мен и всичко, което ми е казвал са били пълни лъжи. И най-вече много се дразня, че ме излага пред всички наши общи приятели в интернет пространството. Не знам как да реагирам, не съм предприела нищо до сега. Видях го веднъж след това, защото трябваше да си взема някои неща от тях. Не говорихме нищо и си тръгнах възможно най-бързо (е, предполагам, че съм го гледала злобно). Написа ми sms със въпрос дали съм му сърдита за нещо и отговорих отрицателно. 

Въпросът е дали мълчанието ми му показва, че не ме е наранил? Или пък, че не ми пука? Да кажа ли нещо?“, Владимира