Ева Лонгория: Не мигай, или ще пропуснеш магията!

Ева Лонгория едновременно успя да развесели и шокира последователите си с видео, което публикува в Instagram профила си.

Ева Лонгория едновременно успя да развесели и шокира последователите си с видео, което публикува в Instagram профила си.

Смели и красиви: актриси над 45 в горещи фотосесии, виж в галерията по-долу:

Галерия: Смели и красиви: актриси над 45 в горещи...

Виж всички снимки

►►► Ева Лонгория: Бекъм беше най-пияна на сватбата ми

Американската актриса Ева Лонгория стана доста известна след като изигра ролята на Габриел Солис в сериала „Отчаяни съпруги“ през 2004 г. В продължение на осем сезона героинята на Ева се преобрази в разкошна изящна брюнетка, която побъркваше мъжете, въпреки, че бе омъжена щастливо. Е, в момента се оказва, че реалният живот на актрисата не се различава много от този на екрана, защото дори и след финала на сериала актрисата остана сред най-атрактивните холивудски звезди, появявайки се в невероятен външен вид.

Наскоро обаче, феновете на звездата имаха възможност да я видят и в по-друга светлина. За повечето от тях – вероятно съвсем неочаквана. Наивно е да се смята, че след почти десет години (толкова са минали от излъчването на последния епизод) външният вид на Лонгория не се е променил. Но за изненада на феновете, имайки предвид факта, че всяка жена крие недостатъците си от очите на широката аудитория, Ева прави точно отбратното.

Поставяйки се под самоизолация, актрисата показва в забавно видео как покрива побелелите си корени в домашни условия, без професионална намеса и без лъскави фризьорски салони.

Ева се шегува с последователите си като пише:

"Не мигай, или ще пропуснеш магията!"

Видеото предизвиква двупосочни коментари – част от феновете споделят колко са се забавлявали да гледат видеото, а останалите са шокирани от вида на актрисата.

Ти от кои си?!