Ето я и първата официална снимка на малката Лилибет

Всички са единодушни: Лили много прилича на Хари!

В интернет се появиха първи снимки на дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл, Лилибет. Снимките са направени от британския фотограф Мисан Хариман по време на тържеството, което двойката организира в Лондон по случай първия рожден ден на Лилибет. Партито, на което присъстваха само най-близките, се проведе в двора на вилата Frogmore, където отседнаха принц Хари и Меган Маркъл с децата си. Хариман е близък семеен приятел и преди това е снимала Меган Маркъл по време на бременността й.

В коментарите към снимката, публикувана в Instagram от личния профил на фотографа, потребителите отбелязаха, че Лилибет много прилича на баща си.

Принц Хари и Меган Маркъл пристигнаха в Обединеното кралство, за да отпразнуват платинената годишнина от управлението на кралица Елизабет II. По време на престоя си в Лондон те за първи път запознаха малката Лили с кралицата, която носи името й от детския прякор на Елизабет II.


В Лондон двойката се появи в компанията на други членове на семейството за първи път от две години, но не се появи на балкона на Бъкингамския дворец до кралицата. Без да дочака края на честването на платинената годишнина на кралица Елизабет II, двойката напусна Обединеното кралство.

Според британски медии, по време на тържеството двойката не се е засякла с принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън: твърди се, че дори не са се появили на тържеството в чест на Лилибет.