Ето кой ще замени образа на Саманта Джоунс

Официално: стана известно кой ще замени Саманта в „Сексът и градът“.

Официално: стана известно кой ще замени Саманта в „Сексът и градът“.

9 звездни появи в „Сексът и градът“​, виж в галерията по-долу:

Галерия: 9 звездни появи в „Сексът и градът“

Виж всички снимки

►►► Звезди в „Сексът и градът“, за които си забравила

След като по официална информация на HBO стана ясно, че Ким Катрал няма да се завърне в ролята на неотразимата Саманта Джоунс, феновете гадаеха кой ще се появи в ролята на секс иконата. По първоначални данни на западните медии се спекулираше, че това ще бъде Дженифър Кулидж, но ето, че вече всичко е официално: Саманта няма да се върне, а на нейно място към основния актьорски състав ще се присъедини 45-годишната актриса Сара Рамирес, по-известна с ролята си в сериала "Анатомия на Грей".

via GIPHY

В „Сексът и градът“ Рамирес ще играе небинарна личност. Оказва се, че Сара е била наета в шоуто, след като Сара Джесика Паркър настоя, че в сериала трябва да има по-голямо разнообразие сред актьорите.

Според Паркър шоуто не трябва да бъде отново напълно бяло. Известно е, че поне три нови черни героя ще се появят в завръщането на легендарното шоу.

Образът на Сара Рамирес в новите серии на "Сексът и градът" няма да бъде непознат за актрисата, тъй като персонасът й в „Анатомията на Грей“ също бе ЛГБТ ориентиран (ортопедичният хирург Кели Торес).