Ето кое е момичето до Ал Пачино

Обича кучета и суши: всичко, което научихме за новото момиче до 81-годишния Ал Пачино.

Снимка: @nooralfallah

Обича кучета и суши: всичко, което научихме, за новото момиче до 81-годишния Ал Пачино.

►► Ал Пачино дава съвети на Линдзи Лоън

Дългогодишният ерген Ал Пачино има нова връзка. Той се среща с 28-годишната Нур Алфалах.

Новината за запознанството на двойката (с тази доста голяма разлика във възрастта) се появи миналата седмица, след като бяха забелязани да вечерят заедно в Лос Анджелис. И ето, че вече се появиха някои свежи подробности за връзката на двойката - източници на Daily Mail твърдят, че Ал Пачино и Нур Алфалах имат връзка от 2020 г. Източникът добавя, че момичето не се смущава от възрастта на избраника си – и дори от факта, че баща й е по-млад от Пачино.

Това обаче не е първият път, когато Нур избира по-възрастен партньор. Преди Ал Пачино тя се е срещала с фронтмена на Rolling Stones Мик Джагър – по това време рокаджията е на 74 години, а тя само на 22. Още тогава момичето обясни, че зрялата възраст на човека до нея не я притеснява: „Сърцето не знае какво виждат очите, то знае само какво чувства. Това беше първата ми сериозна връзка, но беше много щастливо време за мен“, казва Нур за Hello!

След като се разделя с Мик, на момичето се приписва афера с режисьора Клинт Истууд. Самата Нур обаче не потвърждава тези слухове, а само пояснява, че е просто близка приятелка на семейството му.

Изглежда, че интересът на Нур към заможните мъже не е свързан със стремеж да стане богата. Тя идва от заможно семейство, прекарала е детството си в престижния Бевърли Хилс в Лос Анджелис. Момичето учи в Училището по филми изкуства и телевизия в Калифорнийския университет в Лос Анджелис, а след това получава работа като филмов продуцент. Алфалах в момента е управител на Lynda Obst Productions в Sony и също така според информация на западни медии работи по два игрални филма с Obst.

New York Post съобщава, че през 2013 г., нетната стойност на имуществото на семейството на Нур възлиза на над деветцифрена сума.