Ето какво казва червилото ти за теб

Знаеш ли, че формата на червилото ти казва много неща за теб?!

 

Няма да повярваш какви неща разкрива за теб формата на червилото ти!

Няма да повярваш, че начинът, по който нанасяш червилото на устните си, говори много за характера ти. Затова отвори червилото си, погледни върха му и надникни в дълбините на подсъзнанието си.

14 грим трансформации, които ще те удивят, виж в галерията по-долу:

Галерия: 14 грим трансформации, които ще те удивят

Виж всички снимки

►►► Какво разкрива гримът ти за теб?

Как да определиш характера си по формата на червилото? Лесно е!

Конусообразен връх

Или те обожават, или те мразят: не оставяш никого безразличен към теб! Характеризираш се с резки промени в настроението, радикални преценки, а и картината ти за света е изключително ясна. От една страна това е добре, а от друга е лошо, защото отношението ти не подлежи на никакви промени. В същото време ти ще бъдеш първата, който ще се втурне да помогне на жертва, да събере пари за нуждаещите се и да се запише като доброволец в детската болница. Защото твоята мисия е да направиш този свят по-добър, по-чист и по-светъл. Ти си водач, ти си тази, която ще покрие амбразурата с тялото си, ще издигне войски от окопите с вик „следвайте ме!“ И всички ще се подчинят. Защото Жана д'Арк не се подчинява.

Плосък хоризонтален връх

Какъв е характерът ти в този случай? Ти си най-остроумният човек в компанията, непоправимият оптимист и весел човек, генераторът на идеи и човекът, който ще намери изход и от най-безнадеждната ситуация. Без теб партито не е парти и събирането в петък вечер с приятели, не е събиране. Ти си като лъч светлина за хората, само като те погледнат и се усмихват. Следователно получаваш най-сложните проекти, най-упоритите клиенти и най-безнадеждните отчети. Ти управляваш всичко това, защото знаеш със сигурност, че невъзможното е съвсем възможно. Просто трябва да се усмихнеш и да се захванеш за работа.

Заоблен връх

Ти си родена пазителка на домашното огнище. В твоята къща винаги царува редът, комфортът и вкусната храна. Ти си много креативна и всестранноразвита личност, четеш много, сръчна си, често посещаваш изложби и концерти, но най-важното за теб винаги ще бъде семейството. Ти си неговият център, свързващата сила, всички търсят в теб подкрепа и съвети и ти винаги успяваш да откриеш правилните думи. Ти си олицетворение на мъдростта и спокойствието, любовта, предаността и грижата.

„Недокоснат“ връх

Изглежда ли върхът на червилото ти като непокътнат? Нека познаем какъв е характерът ти. Ти си човек на правилата. Най-честният. Ти си перфекционист: чиниите трябва да са подредени по шкафовете, салфетките да са добре разположени успоредно на масата, кърпите в гардероба трябва да са в строго определен ред. В работата не си просрочила нито един краен срок, всички фирми се молят за теб, а роднините ти се възхищават на организацията, която въвеждаш в живота им.

Плосък скосен връх

Като дете си се катерила по дърветата, търсила си пиратски съкровища в двора и никога не си се чудила дали да скочиш в тази локва, (или там е твърде дълбоко). Ти си авантюристка и голям експериментатор по душа, и именно от такива хора са се учили големите откриватели и Нобелови лауреати. Смело се впускай във всякакви начинания, смело опитвай всичко ново, с любопитство изучавай възможностите, които са пред теб и никога, никога не губи интереса си към този малко шантав свят.

Заострен връх

Ти си умна, секси и знаеш много добре това. Действаш като магнит за мъжете, но никога не злоупотребяваш. Животът ти е изграден по ясен план, в който кариерата и финансовото благополучие не са съвсем на последен план. Но с близките си хора си искрена, отворена и не си против забавлението, защото да бъдеш студена фатална красавица е толкова изморително! Но зад ледената броня стои горещо и пламенно сърце, което само най- достойният може да завладее. (Все пак не можеш да бъдеш заблудена.)

Асиметричен връх

Искаш някой да те предпази и защити, защото постоянно около теб се случват бедствия. Колата ти се разваля, телефонът ти отказва да се зареди, кафемашината започва да издава странни звуци (и се разваля), а работната поща изпраща съобщения до Марс, защото никой никога повече не ги вижда. Способна си да се изгубиш на улицата до собствената си къща, защото винаги до сега си завивала надясно след червената пощенска кутия на съседите, а нея сега я няма (защото се изнесоха). В същото време си невероятно креативна, пълна с идеи и грандиозни планове. Просто живееш в такъв красив свят на фантазии и идеи, че земното е леко чуждо за теб. Някак сивее тук. А и няма еднорози.

Остър скосен връх

Харизматична си като никой друг. Оказваш се в центъра на вниманието, дори и увита в шала на баба си, седейки в ъгъла в пълно мълчание. Ти излъчваш нещо, което кара хората да те гледат с обожание. Лудетина си по природа - затова карай колело с децата в парка, намери рядък предмет или организирай парти. Ако все още не си ръководила малка компания, това означава, че просто не е в твоите интереси. Защото поставиш ли си цел - ще я постигнеш възможно най-скоро.