Ерогенните зони, за които половинката ти забравя

Всички говорят за G-точката, но малко хора знаят за съществуването на други също толкова важни ерогенни зони на жената. Ако се научиш да събуждаш тези точки, оргазмът вече никога няма да може да ти се изплъзне...

 
 

Всички говорят за G-точката, но малко хора знаят за съществуването на други също толкова важни ерогенни зони на жената. Ако се научиш да събуждаш тези точки, оргазмът вече никога няма да може да ти се изплъзне...​

Ерогенните зони при жените - митове и легенди

Мнозина вече са чували за чудодейните свойства на специалното G-място по тялото на жената, но не много хора (и в частност мъжете) разбират какво се крие зад това название и много малко знаят за съществуването на поне още 3 специални точки, чието стимулиране дава на жената сигурни и особено приятни усещания. Същите тези ерогенни зони при жените се наричат ​​точки A, K и U.

Секс навиците на различните зодии, виж в галерията по-долу:

Галерия: Секс навиците на различните зодии

Виж всички снимки

►►► 6 начина да подариш секс

Къде са най-силните ерогенни зони при жените?

Точка А

Можеш да откриеш тази интимна точка в предната част на влагалището, между пикочния мехур и шийката на матката, тя е, във форма наподобяваща на G. Областта е свръхчувствителна и е с размер от 2 до 4 см. При силно възбуждане тъканите около матката започват да се свиват силно, а мъжкият полов орган може да проникне с почти 3 сантиметра. Освен това тази зона не става свръхчувствителна след оргазъм, което прави възможно удължаването на удоволствието.

Точка К

K-точката се намира в задната част на влагалището и се стимулира по време на анален секс, при условие че стената между ректума и влагалището не е твърде дебела. Стимулирането на тази зона, за разлика от предишните две, не дава емоционално-любовни преживявания, любов и обич към партньора ти, но пък доставя особено силен и продължителен оргазъм.

Точка U

Точката U е мека еректилна тъкан, също наситена с нервни окончания в по-голям обем от околната тъкан. Може да се намери в основата на уретрата. По време на стимулацията на U-точката се появяват едновременно силно сексуално желание и желание за уриниране, така че в този случай ефектът е не само върху точката U, но и върху жлезите на "скене", така наречената „пикочна жлеза“ на жена, разположена в цялото тяло на уретрата.

Тези зони, разбира се, са индивидуални за всяка жена и могат да бъдат разположени на малко по-различни от указаните места. Така, че, за да изпиташ наистина незабравимо удоволствие, можеш да се опитате да повлияеш на всички зони едновременно. В крайна сметка сега знаеш къде са разположени и можете да се забавлявате доста, докато ги откриете с половинката ти.