Емилия Кларк: Рожден ден = екзистенциален ужас!

Актрисата определя скачането с парашут в чест на 34-ия си рожден ден като "екзистенциален ужас".

Актрисата определя скачането с парашут в чест на 34-ия си рожден ден като "екзистенциален ужас".

Красивата еволюция на Емилия Кларк​, виж в галерията долу:

Галерия: Красивата еволюция на Емилия Кларк

Виж всички снимки

►►► Емилия Кларк за женствеността и душата

Звездата от „Игра на тронове“ Емилия Кларк отпразнува 34-ия си рожден ден с голяма доза адреналин, ярки емоции и екстремност. В чест на празника Емилия реши да скочи с парашут, за което по-късно емоционално разказа в Instagram. Актрисата призна, че е била безумно изплашена от височината, но в същото време би го нарекла: "най-незабравимото преживяване в живота си".

"Какво може да се сравни с дълбокия екзистенциален ужас от поредния рожден ден? Скачането от проклетия самолет- какво!"

На самите кадри се вида колко голяма е била емоцията на Кларк, защото изглежда, че тя буквално крещи от възторг. А чувството й за хумор не отсъства, тъй като първият шахтаг, който пидружава снимка гласи: „кой каза, че мога да летя само на дракони“.

Припомняме, че през последните месеци личният живот на Емилия Кларк е доста сериозен обект на коментари в мрежата. В началото на лятото папараци разкриха романа на актрисата с 36-годишния помощник-режисьор Том Търнър. Малко по-късно двойката бе забелязана заедно на разходка с дакела на Емилия, за който се твърди, че именно той е причината (тоест любовта и на двамата към животните) за връзката на Кларк и Търнър.