Емилия Кларк издава тайната си за красота

Емилия Кларк става рекламно лице на Clinique.

 
 

Емилия Кларк става рекламно лице на Clinique.

Красивата еволюция на Емилия Кларк, виж в галерията по-долу:

Галерия: Красивата еволюция на Емилия Кларк

Виж всички снимки

►►► Емилия Кларк: Инсултът беше най-страшната война

Актрисата влиза в ролята на първия посланик на неподправената красота в историята на компанията – досега брандът не е имал рекламно лице.

 Откровената Емилия Кларк в цитати за красотата и свободното си време:

„Майка ми е работила в козметичната индустрия през целия си живот, така че светът на красотата е като роден за мен! Не че често експериментирам с външния си вид – за да бъда честна, в неподходящ вид, не биха ме пуснали да изляза от вкъщи“, шегува се актрисата. „Но всичко свързано с грижата за кожата е истинското ми задължение“.

„Основният съвет за красота, който съм получавала през живота си е никога да не пипам веждите си! Както виждате аз съм добро момиче – те са на мястото си и е малко вероятно да се промени нещо в тях. Без тях просто няма да съм аз“.

„За мен е важно да намеря време да бъда сама със себе си: просто да си легна вкъщи, да гледам сериали, да чета книга, поне за няколко часа. Но ако имам свободен ден, със сигурност ще го прекарам със семейството си“.

"Толкова съм горда да се присъединя към Clinique като новия Глобален Посланик на Бранда. Това е марка грижа за кожата, която редовно ползвам и да бъда част от това семейство в момента е невероятна чест за мен. Обичам увереността и щастието, които марката дава на хората, които я използват“, казва Емилия Кларк.