Емили Ратайковски за изневярата на Адам: Защо продължаваме да обвиняваме жените

Емили Ратайковски и други звезди обсъждат изневярата на Адам Левин на бременната му съпруга: „Защо продължаваме да обвиняваме жените за грешките на мъжете?“

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Скандалът около Адам Левин, който беше обвинен в изневяра на бременната си съпруга, моделът Бехати Принслу, набира скорост. След като моделът Самнър Строу обяви, че е имала връзка с музиканта, Левин трябваше да се извини публично (той отрича да е имал връзка с момиче, но признава, че поведението му е неприемливо), и стана още по-лошо: сега той е критикуван не само от феновете на бременната си съпруга, но и от други известни личности.

Още бебешки новини: Адам и Бехати очакват трета рожба

Вижте повече

Още бебешки новини: Адам и Бехати очакват трета рожба

Адам Левин и Бехати Принслу очакват третото си дете.

Всичко започна с факта, че актрисата Сара Фостър остро осъди Самнър в социалните мрежи: според нея моделът не е трябвало да излага романа си с изпълнителя на публичен показ: "Тази жена реши да запише видео в ТikТok и да го покаже публично, за да го види бременната му жена, въпреки че можеше просто да й изпрати лично съобщение... Не те съжаляваме, ти си знаела, че този човек е женен..."

Емили Ратайковски очевидно не се съгласи с мнението на Сара, която сама се сблъска с изневерите на съпруга си, сложили край на брака й. Актрисата сподели открито мнението си също в TikTok срещу обвиненията на жените в изневяра и заяви, че отговорността за това е изцяло на мъжа.

"Не разбирам защо продължаваме да обвиняваме жените за грешките на мъжете, особено когато става въпрос за 20-годишни момичета, които се занимават с мъже, два пъти по-големи от тях. Освен това, ако сте във връзка, трябва да сте верни на партньора си... Мисля, че огромният проблем в момента е, че казваме: „О, мъжете са чудовища, те са ужасни“ и затова не ги държим отговорни. Обвиняваме други жени, молим жените да променят поведението си, вместо да казваме на мъжете да променят поведението си. Това е сексизъм!"

Припомняме, че Самнър Строу публикува видео съобщение в TikTok, в което заяви, че има връзка с Левин от година. Като доказателство тя приложи екранни снимки на кореспонденцията си с музиканта, където Левин я нарича „гореща“, отбелязвайки, че „тя е страхотна“ и дори иска разрешение да кръсти бъдещото си новородено бебе на нея.