Емили Ратайковски се развежда със съпруга си заради постоянните му изневери

„Да, прави го системно, отвратително е“, казва вътрешният човек.

© Getty Images

От няколко дни в западната преса се носят слухове, че Емили Ратайковски и Себастиан Беър-МакКлард се развеждат заради изневярата на съпруга на модела. Първо, редакторите на Daily Mail обърнаха внимание на факта, че Ратайковски не е носила брачна халка от известно време и започна да се появява без нея на снимки и видеоклипове в социалните мрежи. Има и други подозрителни причини, че нещо не е наред:

В Деня на бащата миналия месец звездата не направи нито един пост, в който да поздрави съпруга си, с когото са заедно от четири години. А за четвъртата им годишнина от сватбата през февруари, тя не пропусна да отбележи този факт.

Ден след тази публикация в Page Six се появи статия, в която се твърди, че двойката наистина се развежда. Журналистите се позовават на източник от близкия кръг на Ратайковски:

„Да, прави го системно, отвратително е“, казва вътрешният човек.

Все още няма официално потвърждение, че Емили е подала молба за развод.

Емили Ратайковски: Гледах се в огледалото и крещях

Вижте повече

Емили Ратайковски: Гледах се в огледалото и крещях

Моделът разказа интимни подробности от раждането на първородния си син.

© Getty Images

Галерия: Емили Ратайковски - неустоимо секси

Виж всички снимки

Междувременно в социалните мрежи се чудят как е възможно някой да изневерява на Емили, която тя непрекъснато попада във всевъзможни класации на най-сексапилните жени в света.

Други пък коментират, че Себастиан Беър-МакКлард доста бързо се е уморил от постоянно разголената си съпруга - няма място за фантазия или поне за интриги. И затова се е получило така.

Ратайковски и Себастиан се ожениха през 2018 г., което беше изненада за феновете на модела: след като връзката им беше много прясна. През 2021 г. те станаха родители. След раждането на бебето Силвестър моделът заяви, че "няма да определя пола на детето до 18-годишна възраст", докато той сам не избере какъв е. Въпреки това, в бъдеще тя все пак започна да нарича Силвестър син.