Емили Ратайковски реагира на слуховете за развода

Моделът не еднозначно реагира в социалните мрежи на слуховете за развода със съпруга й заради неговите изневери.

Емили Ратайковски реагира на слуховете за развод със съпруга си Себастиан Биър-МакКлард заради постоянните му изневери, за които преди това се появиха слухове в мрежата. Източници, близки до двойката, разказаха за раздялата им.

"Той постоянно й изневеряваше. Правеше го системно, отвратително е..." - коментират близки до двойката.

Емили и Себастиан все още не са направили никакво официално изявления, но моделът, както предполагат феновете, потвърди тези слухове: в Twitter, като хареса няколко публикации, в които потребителите се възмущават от поведението на Себастиан, изразяват съчувствие към нея и не доумяват как е възможно да изневерява на толкова красива жена.Галерия: Емили Ратайковски - неустоимо секси

Виж всички снимки

Емили Ратайковски и Себастиан Биър-МакКлард се ожениха през 2018 г., а през март 2021 г. се роди синът им Силвестър Аполо Биър.

След раждането на детето Емили многократно се сблъсква с критики от страна на фенове, включително след като заяви, че няма да "определя пола на детето до 18-годишна възраст", докато той сам не избере пола си. В бъдеще моделът обаче започна да нарича Силвестър - своя син.

Емили Ратайковски: Детето ни само ще определи пола си

Вижте повече

Емили Ратайковски: Детето ни само ще определи пола си

Емили и съпругът й не искат да знаят пола на детето, не защото държат да бъде изненада, а защото двойката разглежда въпроса за половото разделение по...