Емили Ратайковски: Гледах се в огледалото и крещях

Моделът разказа интимни подробности от раждането на първородния си син.

Моделът разказа интимни подробности от раждането на първородния си син.

Емили Ратайковски - неустоимо секси​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Емили Ратайковски - неустоимо секси

Виж всички снимки

►►► Какъв подарък получи Емили след раждането

Емили Ратайковски стана майка за първи път тази година и в момента съчетава майчинството с подготовката си да пусне първата си книгата "Моето тяло", в която ще разкаже не само за преживяното насилие като тийнейджърка, но и затова как е протекла бременността й. Западното издание Time публикува пощенска картичка, в която звездата споделя интимни подробности от първото си раждане.

Ратайковски разказва, че по време на контракциите е усетила, че тялото й буквално се „чупи“: „Водите ми изтекоха седмица преди очакваната дата. Събудих се с чувството за прибързване на нещата... Съпругът ми вече беше готов, взехме чантата и тръгнахме за болницата... От самото начало си мислих само за безопасността на детето, въпреки че болката беше огромна. Усещах го с всяка клетка от тялото си. Изкрещях и захапах възглавницата, но разбрах, че за бебето сега е по-страшно, отколкото за мен“, пише Ратайковски.

Емили разкрива, че след като започнало активното раждане, тя поискала огледало, за да „наблюдава процеса“. „В огледалото над мен не разпознах лицето си: беше пълно и червено, а вените в слепоочието ми пулсираха“.

"Когато лекарите извадиха детето, отбелязаха, че то е твърде голямо за тялото ми. А то беше подуто, сурово и непознато. Всичко се промени“.

Въпреки това, трябва да отбележим, че 33-годишната Емили бързо влезе във форма и само няколко месеца по-късно моделът отново се появи на модния подиум по бикини.