Бейби бум: и Емили Ратайковски ще има бебе!

Емили Ратайковски е бременна! И много сладка.

Емили Ратайковски е бременна! И много сладка.​

Звездните бебета на 2020 година​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Звездните бебета на 2020 година

Виж всички снимки

►►► Емили Ратайковски: „Той ни прави най-щастливи“

29-годишната Емили и нейният съпруг Себастиан Беър-Макклард скоро ще станат родители. Щастливата новина бе обявена от самия модел в личния си профил в Instagram и появявайки се на корицата на Vogue.

Бъдещата майка показа сладкото си закръглено коремче, но все още не е разкрила никакви подробности около пола и термина на детето.

"Когато съпругът ми и аз разказваме на приятели за бременността ми, първият им въпрос след поздравленията звучи по следния начин: „За какво мечтаете?“ Бихме искали да отговорим по такъв начин, че все едно не знаем пола и когато детето ни навърши осемнадесет години: то ще даде отговора само"

Във видеоклип, озаглавен "Кой ще бъдеш?" Емили споделя мислите си за майчинството.

"Ще ценя това видео до края на дните си... Всичко това е заснето и написано от мен. Произведено в нашия дом"

Звездата отбеляза, че бъдещото бебе вече я е научило на много неща.

"Не се опитвам да си представя розово или синьо одеяло в ръцете си. Примирих се и приех факта, че трудно мога да контролирам всичко. Аз съм абсолютно и безспорно безпомощна във всичко свързано с бременността: как ще се промени тялото ми, какво ще бъде бебето ми. Но ми е удивително леко на душата. Въпреки безпокойството, аз преживявам този свят по нов начин. И вече се уча от това, което се развива в тялото ми. Това е невероятно" - казва Емили.

Честито, Емили! Желаем ти лека бременност!