Ема Уотсън: Най-здравите връзки са еднополовите

Ема Уотсън споделя мнението си по отношение на традиционните и еднополовите двойки.

Ема Уотсън споделя мнението си по отношение на традиционните и еднополовите двойки.

Стилът на Ема Уотсън в началото на кариерата й, припомни си в галерията долу:

Галерия: Стилът на Ема Уотсън в началото на кариерата...

Виж всички снимки

►►► Ето кой спечели сърцето на Ема Уотсън

Ема Уотсън стана герой на новия брой на списание Teen Vogue. В разговор с екипа на списанието актрисата споделя мислите и отношението си към браковете и връзките. И така Ема опровергава напълно идеята, че изграждането на силна връзка не изисква много усилия.

„Твърдението, че семейните взаимоотношения трябва да бъдат лесни и спокойни, че партньорите трябва да се чувстват един друг и да се разбират напълно са пълни глупости! Това е напълно невъзможно. Струва ми се, че щастливите връзки не трябва да съответстват на традиционните модели... Хората трябва да разговарят повече помежду си, да споделят отговорност, работа, ангажименти“ - казва Уотсън.

Актрисата признава, че смята, че взаимоотношенията в еднополовите двойки са много по-близки, чувствени и истински. Тя определя тези двойки за едни от най-здравите:

„Те обсъждат много неща помежду си, споделят, постигат консенсус, обсъждат своите очаквания и предположения… Представителите на еднополовите връзки са най-добри в преговорите. Те знаят всичко за единодушието и знаят много добре какво биха искали да получат и как... При повечето традиционни двойки би било много полезно да прилагат тези модели за изграждане на взаимоотношения и в техните връзки“.