Ема Уотсън е "влюбена до уши"!

Близък на актрисата разказа за романа й с Лео Робинсън: „Тя е влюбена до уши“!

Близък на актрисата разказа за романа й с Лео Робинсън: „Тя е влюбена до уши“!

Стилът на Ема Уотсън в началото на кариерата й​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на Ема Уотсън в началото на кариерата...

Виж всички снимки

►►► Ема Уотсън коментира слуховете за годежа си

Както вече е известно - Ема се среща с 31-годишния калифорнийски бизнесмен Лео Робинсън вече повече от година и според близки нещата около тях наистина изглежда, че би могла да има дългосрочно бъдеще: "Ема е влюбена до уши в Лео. И никога досега не е била толкова щастлива във връзка. Те имат много общи неща и прекарват цялото си свободно време заедно".

Ема и Лео бяха забелязани за първи път да се целуват през есента на 2019 г. пред пекарна в Лондон. Според слуховете гаджето на Уотсън вече официално е представено на родителите й.

Пределно ясен и фактът, че двойката не афишира личния си живот, а води напълно затворен и изолиран от прожекторите живот. Когато в мрежата се появиха слухове за възможния им годеж, Ема отрече тази новина, но източници твърдят, че тя е направила това не защото вярва, че романът им с Лео може да приключи скоро, а просто, защото не иска да се втурва в такава отговорна и голяма стъпка безразсъдно.

"Ема е напълно подготвена и настроена за дългосрочни любовни планове, но не иска да бърза. Тя беше малко изнервена, когато хората започнаха да клюкарстват за годежа й... Това просто е много личен момент"