Ема Робъртс и Гарет Хедлънд се разделят

Ема Робъртс и Гарет Хедлунд се разделят само година след раждането на сина им.

Ема Робъртс и Гарет Хедлунд се разделят само година след раждането на сина им.

9-те най-неочаквани звездни раздели за 2021​, виж в галерията по-долу:

Галерия: 9-те най-неочаквани звездни раздели за 2021

Виж всички снимки

►►► Ето я малката Ема Робъртс

Ема Робъртс и Гарет Хедлънд се разделят - новините съобщават анонимни източници, близки до двойката пред People. Раздялата вече е факт и се е случила преди няколко седмици след продължителни трудности във връзката.

"Много е тъжно. Сега те са фокусирани върху отглеждането на детето при новите обстоятелства. Не е лесно" – споделят близките.

Ема и Гарет имат син Роудс, който се роди през декември 2020 г. В предишно интервю актрисата призна, че бременността е била голяма изненада за нея, тъй като дълги години се е борила с безплодието и дори е замразила яйцеклетките си.

"Гарет много подкрепя Ема, която роди в разгара на пандемията и се опитва да бъде добър партньор и баща... И двамата не очакваха, че ще е толкова трудно с новородено по време на пандемия, но се опитват да бъдат добри родители. Гарет определено беше там, когато Ема се възстановяваше от раждането. Той се грижеше къщата да има всичко необходимо, за да се чувстват всички комфортно".

Припомняме, че Робъртс и Хедлънд започнаха да се срещат през 2019 г., но така и не официализираха връзката си, която продължи едва 4 години.